dobroge.tv

Live

Clipe de coșmar trăite de o mamă: fiul său a bătut-o și a încercat să o arunce în fântână de șase ori

Clipe de coșmar trăite de o mamă: fiul său a bătut-o și a încercat să o arunce în fântână de șase ori
01 iunie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Momente de coşmar trăite de o bătrână alături de fiul său, în comunea nemţeană Borleşti. Femeia de 81 de ani a fost torturată de cel căruia i-a dat viaţă. Propriul fiul a încercat să o arunce în fântână de şase ori, nu înainte de a bate-o şi de a o lega la gură ca să nu ţipe, scrie Observator News.

Coşmarul femeii a început după ce a încercat să îl încurajeze pe bărbatul de 53 de ani să îşi facă o casă pe un teren pe care îl deţinea. Evident, acesta s-a opus şi nu a vrut să părăsească locuinţa părintească. lucru cu care fiul nu era deloc de acord, nedorind să plece din casa părintească, menționează sursa citată.

Pe 23 mai 2021, bătrâna a reluat discuţia, însă fiul, aflat în stare de ebrietate, a început să o lovească cu bestialitate. Şi-a împins mama pe scări, iar pentru că aceasta ţipa a legat-o la gură cu o cârpă, după care a continuat să o lovească cu pumnii şi picioarele, provocându-i leziuni la cap, torace şi membre.

Mai apoi, a apucat-o pe bătrână de păr şi a târât-o aproximativ 50 de metri, până la fântâna din grădina gospodăriei. Era decis să-şi omoare mama, în acest scop ridicând ambele obloane, intenţia fiind să o arunce în puţ, scrie Observator News.

A fost momentul când celălalt frate sosit la casa bătrânei a intervenit şi mama a fost salvată. Însă când acesta a plecat, bărbatul a avut o nouă tentativă de a o arunca în puţ.

După cum au declarat anchetatorii, au fost şase astfel de încercări, iar la un moment dat, când fiul plecase iar până în curte, mama a reuşit să se târască mai departe de locul unde i se pregătea moartea, prinzându-se de trunchiul unui pom. Acolo a găsit-o celălalt fiu, care a cerut ajutor la numărul unic de urgenţă 112.

Femeia a ajuns la spital, unde medicii au diagnosticat-o cu traumatism cranio-facial, echimoze, escoriaţii toracice şi comoţie cerebrală.

Poliţiştii l-au ridicat pe fiul acesteia, iar ulterior a fost arestat preventiv de magistraţii din cadrul Tribunalului Neamţ, acuzaţia adusă fiind tentativă de omor sub forma violenţei în familie.


Sursă foto: Playtech

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233