dobroge.tv

Live

Revoltă în cartierul Veterani: constănțenii sunt nemulțumiți din cauza unui bloc care urmează să fie ridicat între case

27 mai 2021
Publicitate

Fenomenul blocurilor construite între case continuă. Constănțenii care locuiesc în cartierul Veterani sunt revoltați pentru că în zonă urmează să fie ridicat un imobil de patru etaje. Mai mult, spun că nu li se pare normal ca un cartier destinat doar caselor să fie invadat de blocuri. Cei mai afectați sunt însă cei care stau fix în zona unde acesta va fi construit. Și asta pentru că vor avea ca peisaj o bucată de .... beton.

Pe lângă lipsa trotuarelor sau a zonelor de acces, aprobarea construcției de P+4 în cartierul Veterani îi nemulțumește pe locuitorii. Oamenii spun că este o zonă destinată doar caselor, iar un bloc construit aici nu ar fi normal. Aspectul inestetic, dar și aglomerarea străzilor sunt o parte din factorii care îi fac pe aceștia să pornească o revoltă în ceea ce privește ridicarea noii construcții.

Nu este normal ca într-un cartier de case să se construiască blocuri de P+3, +4, +5. Nu este estetic, nu este frumos, mai ales având în vedere lățimea străzilor. Trebuie să ne mobilizăm ca un cartier de case să fie un cartier de case și un cartier de blocuri să fie un cartier de blocuri”, spune un constănțean.

Ne-am trezit cu un P+3, 4 retras, între P+1. PUZ-ul pe toată această zonă este făcut pe 82 de hectare. Imaginați-vă, în 82 de hectare va fi primul P+4”, spune un alt constănțean.

Proprietarii vilelor din cartier au ieșit în stradă pentru a-și arăta nemulțumirea, dar și pentru a atrage atenția autorităților.

Suntem cu toții nemulțumiți de modificările care au intervenit pe planul urbanistic zonal, modificări care generează situații cu care de altfel se confruntă în momentul acesta Constanța. Lipsa zonelor de acces, străzi înguste. Din păcate, demersurile noastre, în continuare lipsite de finalitate”, spune un alt constănțean.

Locuitorii fac acum demersuri pentru înființarea unei asociații care să lupte cu această problemă, astfel încât să se poată bucura de un cartier destinat exclusiv caselor.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233