dobroge.tv

Live

Începe operațiunea „Costumul de baie”: sălile de fitness, luate cu asalt de constănțenii care vor să fie în formă pentru sezonul estival

27 mai 2021
Publicitate

Cursa contra-cronometru a început. Puțin ne mai desparte de zilele de plajă, iar constănțenii vor să arate cât mai bine. Fapt pentru care au luat cu asalt sălile de fitness de când măsurile au fost relaxate. Antrenamentele cu greutăți, cardio, dar și o alimentație corectă îi ajută pe oameni să aibă un corp cât mai armonios, pregătit pentru vară.

Doar câteva zile ne mai despart de vară. Cei care doresc să arate cât mai bine pe plajă, au venit la sala de fitness încă de dimineață pentru a se antrena.

Cei mai mulți dintre ei sunt tineri. Alexandru are 17 ani și lucrează cu rigurozitate fiecare grupă de mușchi. Spune că și-a intensificat antrenamentele în această perioadă, tocmai pentru a fi pregătit pe plajă.

Astăzi o să lucrez picioare. Am venit după liceu direct la sală, să mă antrenez aici pentru că mă pregătesc pentru vară și vreau să arăt cât mai bine. Vin de obicei cinci zile și în weekend iau pauză, dar uneori vin și sâmbăta”, spune Alexandru.

Eu aleg mereu sportul înainte tuturor priorităților, nu găsesc niciodată scuze. Fac asta de foarte, foarte mult timp, sunt și în domeniu. Venim la sală să ne simțim bine, să facem mișcare și să creștem imunitatea”, spune un tânăr.

Nici doamnele și domnișoarele nu rămân în urmă. Costumele de baie și rochiile din materiale fine așteaptă în dulap.

Constănțeancă: Mă antrenez. Azi voi face umeri.

Reporter: Cât de des vii la sală?

Constănțeancă: Cam de cinci ori pe săptămână.

Antrenorii îi încurajează pe cei care încă nu s-au apucat de mișcare și susțin că și acum, pe ultima sută de metri, se mai pot face mici ajustări cu ajutor specializat și cu un plan alimentar bine organizat.

Întradevăr, este o cursă contra-cronometru deoarece mai sunt două săptămâni până începe oficial sezonul de vară sau chiar o săptămână și nu vă dați bătuți! Vă recomand să veniți cât mai mult la sală. De maxim cinci ori pe săptămână este eficient și să ne vedem pe plajă cu un corp cât mai bine lucrat”, a declarat Răzvan Frățilă, antrenor personal

Pe lângă exercițiile fizice, o alimentație sănătoasă este cheia unui corp armonios. Specialiștii le recomandă clienților să nu apeleze la tot felul de diete care promit pierderea multor kilograme într-un timp scurt, ci doar să mănânce echilibrat.

Se pot începe planurile alimentare cu alimentele din această perioadă, din acest sezon. Este cel mai eficient. Putem evita întradevăr grăsimile pentru că în această perioadă temperaturile ridicate nu ne permit încărcarea cu grăsimi extrem de mult”, a mai declarat Răzvan Frățilă, antrenor personal.

Cei care nu vor să scoată bani din buzunar pentru un abonament la sală, au alternative. Mișcare se poate face și acasă, în parcuri sau pe plajă. Important este să nu lipsească voința.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233