dobroge.tv

Live

Lacrimi și durere la înmormântarea constănțencei Ana Ayda: handbaliștii CS Dinamo au purtat tricouri cu chipul ei

Lacrimi și durere la înmormântarea constănțencei Ana Ayda: handbaliștii CS Dinamo au purtat tricouri cu chipul ei
26 mai 2021
Redactia DTV
Publicitate

Constănțeanca Ana Ayda, soția handbalistului Javier Humet de la clubul CS Dinamo, a fost înmormântată miercuri, 26 mai, la Ovidiu.

Colegii lui Javier, handbaliștii clubului Dinamo, au venit la Constanța pentru a-i fi alături în aceste clipe dificile pentru el și familia sa. În semn de respect, aceștia au purtat tricouri negre, imprimate cu fotografia Aydei și mesajul „Vei rămâne mereu în inimile noastre”.

Trei copii, rămași fără mamă

Ayda a suferit un accident vascular cerebral, suferit în 9 mai, chiar în noaptea de după câştigarea titlului de către Dinamo. A fost internată timp de 10 zile în spital, timp în care toată lumea s-a rugat pentru ea. Din păcate, aceasta s-a stins din viață la doar 33 de ani, lăsând în urma ei un soț și trei copii îndurerați.

Săptămână grea pentru campionii noştri! Marţi, debut în Cupa României, direct în turul 2, cu CSM Focşani. Miercuri, toată echipa va merge la Constanţa, pentru a fi alături de Javier Humet, la înmormântarea soţiei sale. Joi, turul 3 în Cupa României. Pornim favoriţi cu Focşani şi e normal să ne facem calcule pentru mai departe: cel mai probabil vom da piept cu CSM Bucureşti. Sâmbătă şi duminică: semifinala şi finala Cuper României! Ultimul bal înainte de vacanţă!”, a transmis luni, 24 mai, Dinamo Bucureşti.

Vestea decesului Aydei a îndurerat atât familia, prietenii și cunoscuții, cât și pe fanii echipei CS Dinamo. Zeci de mesaje de condoleanțe au fost postate pe rețelele de socializare.

S-a dus un suflet foarte tânăr, avea doar 33 de ani…A lăsat în urmă 3 copii și un soț care nu o să uite niciodată…Odihnă veșnică în Rai alături de Dumnezeu și îngeri și multă putere părinților, fratelui, soțului și copiilor ei

Viața ne pune la grele încercări. Tinerețea este neputincioasă uneori. Odihnește-te printre îngeri suflet tânăr și veghează-i din cea mai strălucitoare stea pe cei lăsați în urmă

Drum lin, înger de fată. Dumnezeu să te țină în împărăția lui. Câtă durere ai lăsat în urma ta

Cât de nedreaptă este viața asta uneori!!! Asta să fie orânduiala lui dumnezeu???? Nu nu nu pot să cred! Au rămas trei copilași fără mama lor!!!!


Sursă foto: Europa Press

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233