dobroge.tv

Live

Elena, o tânără din Constanța l-a cucerit pe Ianis Hagi: „Stau bine cu dragostea”

Elena, o tânără din Constanța l-a cucerit pe Ianis Hagi: „Stau bine cu dragostea”
26 mai 2021
Redactia DTV
Publicitate

La doar 22 de ani, Ianis Hagi a reușit să cucerească titlul cu echipa Glasgow Rangers din Scoția, însă și-a ținut viața privată departe de ochii lumii. Invitat într-o emisiune, acesta a recunoscut că are o relație de mai mulți ani cu o tânără.

Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi”, a declarat pentru Digi Sport fiul lui Gheorghe Hagi.

Elena, iubita acestuia, este o tânără studentă din Constanța, de origine aromână. Potrivit ProSport, relația celor doi este cât se poate de serioasă, însă așteaptă ca aceasta să-și termine studiile pentru a se putea muta împreună.

Deși locuiesc la mai bine de 3.000 de kilometri distanță, acest lucru nu îi împiedică pe cei doi să își continue relația. Elena merge ori de câte ori poate în vizită la Ianis, iar părinții celor doi sunt de acord cu relația lor. Mai mult, tatăl tinerei este un afacerist potent financiar din Constanța, lucru care îl face pe Ianis Hagi să nu se gândească că există vreun interes la mijloc, scrie ProSport.

Reușită pe plan profesional

Tânărul traversează cea mai bună perioadă din cariera de fotbalist profesionist. A cucerit titlul de campion al Scoției cu Glasgow Rangers, a fost desemnat de clubul său cel mai bun tânăr jucător al sezonului 2020-2021 datorită celor șapte goluri și 12 pase decisive și a fost declarat cel mai bun pasator decisiv din prima ligă scoțiană.


Sursă foto: As.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233