dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Vremea frumoasă i-a determinat pe turiști și pe constănțeni să meargă la plajă: cei mai curajoși s-au bucurat și de apa mării. VIDEO

23 mai 2021
Redactia DTV
Publicitate

Temperatura din termometre arăta duminică, 23 mai, la orele prânzului, puțin peste 22 de grade. Vremea frumoasă i-a făcut atât pe cei mici, cât și pe cei mari să meargă la plajă. Atrași de mare, cei mai curajoși au ales să facă și o baie în mare.

Sezonul estival este la o săptămână distanță, însă turiștii, dar și constănțenii au ales să-și petreacă duminica în mod plăcut, făcând plajă. Cei mici se joacă în nisip sau cu mingea, în timp ce părinții se relaxează, bronzându-se.

Potrivit meteorologilor, vremea frumoasă continuă și în următoarea săptămână, astfel că atât cei mici, cât și ce mari se pot bucura în continuare de soare și plajă.

Reamintim că românii pot petrece un sejur pe litoralul românesc cu tarife pornind de la 40 de lei pe noapte prin programul” Litoralul pentru Toți”, care se desfășoară în perioada 21 mai – 20 iunie 2021, anunță Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR). Până în prezent, un număr de 54 de hoteluri din toate stațiunile de pe litoralul românesc al Mării Negre vor participa la acest program, punând la dispoziția turiștilor aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte -- detalii aici: Începe programul “Litoralul pentru Toţi”. Tarifele pornesc de la 40 de lei pe noapte - lista hotelurilor înscrise în program


Sursă foto/video: Dobrogea TV

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233