dobroge.tv

Live

Festivalul Neversea a fost din nou amânat și va fi organizat la o nouă dată tot în 2021: biletele și abonamentele rămân valabile

19 mai 2021
Publicitate

Festivalul Neversea a fost amânat din nou. Acesta va fi organizat la o nouă dată tot în 2021. Biletele și abonamentele rămân valabile. Decizia a fost luată după ce autoritățile au prezentat normele de desfășurare a evenimentelor până inclusiv în luna august. Noile măsuri fac imposibilă realizarea festivalului în luna iulie, spun organizatorii.

Cea de-a patra ediție a festivalului Neversea urma să se desfășoare în perioada 8-11 iulie dar, la mai puțin de două luni distanță, organizatorii au fost nevoiți să-l amâne.

După o pauză de mai bine de un an de zile ne este mai dor ca oricând să ne reîntâlnim cu fanii festivalului Neversea. Din păcate normele pe care autoritățile le-au propus pentru următoarele luni ne fac imposibilă organizarea festivalului în luna iulie”, a declarat Edi Chereji, organizator Neversea.

Din păcate rigorile impuse, restricțiile care vizează prezentarea unui test COVID negativ pentru acces sau prezentarea unui certificat de vaccinare, fac dificilă luare unei decizii în acest moment”, a declarat Corina Martin, președinte de onoare Asociația RESTO.

Trebuie să respectăm legislația impusă de situația de pandemie. Când legislația va permite organizarea evenimentului, Primăria va continua parteneriatul cu organizatorul acestui festival”, a declarat Alin Vintilă, consilier comunicare Primăria Constanța.

Găsirea unei noi date, reconfirmarea artiștilor, sunt doar o parte din eforturile pe care organizatorii sunt dispuși să le facă, în speranța că autoritățile vor regândi normele propuse.

Chiar dacă așteptarea este mai lungă decât ne-am fi dorit cu toții, credem în continuare că este cea mai bună decizie pe care puteam să o luăm, astfel încât să-i acordăm festivalului Neversea o șansă reală de a se desfășura în anul 2021”, a mai declarat Edi Chereji, organizator Neversea.

Evenimentele de acest gen sunt un punct extrem de important pentru turism. Festivalurile, concertele și spectacolele ar fi contribuit din plin la succesul acestui sezon, mai ales că anul trecut, litoralul românesc a pierdut un număr semnificativ de turiști. Reamintim că în 2019, în cele patru zile de festival, au fost prezente, peste 250 de mii de persoane din țară și străinătate.

Desigur că ne ar fi folosit foarte mult acum pentru un sezon mai bun în acest an față de cel precedent, primul de pandemie, 2020”, a mai declarat Corina Martin, președinte de onoare Asociația RESTO.

Și organizatorii unui alt festival, care atrăgea în fiecare vară, mii de turiști străini și români, au fost nevoiți să caute alte variante pentru ca evenimentul să aibă loc. Sunwaves care până acum avea loc în nordul stațiunii Mamaia s-a mutat în .... Tanzania.

Participau, dacă ne amintim acum, la edițiile anterioare peste 8.000 de turiști străini plus câteva mii bune din participanți români. Din păcate, acest festival s-a mutat deja și se organizează, mă îndoiesc că va avea și succes, pe plajele din Zanzibar”, a mai declarat Corina Martin, președinte de onoare Asociația RESTO.

Cei care și-au cumpărat bilete la Sunwaves vor putea alege între a petrece la festivalul care va avea loc în Zanzibar sau returnarea banilor. În cazul fanilor Neversea care și-au luat bilete sau abonamente începând din 2020, ei trebuie să știe că acestea sunt valabile pentru ediția actualizată de anul acesta. Însă până când se va stabili o nouă dată, pe litoralul românesc, în această vară, momentan nu vom avea parte de nici un festival.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233