dobroge.tv

Live

COPIII, AŞTEPTAŢI LA TEATRU

Veste bună pentru cei mici. Teatrul de păpuși „Căluțul de Mare” își reia activitatea în acest weekend

07 mai 2021
Publicitate

Teatrul de păpuși „Căluțul de Mare” își reia activitatea în acest weekend. Piesa „Fata babei și fata moșneagului” se va juca mâine. Copiii și părinții sunt așteptați la spectacol. Reprezentanții instituției au luat toate măsurile de siguranță împotriva COVID-19.

Relaxarea restricțiilor în municipiul Constanța vine cu vești bune și pentru cei mici. Odată cu scăderea ratei de incidență, Teatrul pentru copii și tineret „Căluțul de Mare” s-a redeschis. Astfel în weekend vor avea loc și primele spectacole.

„Noi ne putem arăta publicului exact așa cum ar trebui, cu spectacole față în față, fără să fie online, să nu depindem de ecran și cred că este o bucurie și pentru public”, a declarat Aurel Palade, manager interimar Teatrul „Căluțul de Mare” Constanța.

La finalul acestei săptămâni vor fi puse în scenă pentru cei mici două spectacole. Sâmbătă, copiii, părinții dar și bunicii sunt așteptați la spectacolul Fata babei și fata moșneagului, iar duminică va putea fi vizionată povestea porcului.

Cele două piese de teatru au avut un real succes în rândul copiilor și înainte de impunerea restricțiilor, iar reprezentanții instituției spun că se așteaptă ca sala să fie plină. De asemenea, măsurile sanitare și distanțarea fizică vor fi respectate.

„În momentul în care am primit ok-ul că se poate intra în condiții aproape normale, cu 30%, deja telefoanele au început să zbârnâie. Lumea își face rezervare la teatru pentru bilete. Casa de bilete funcționează, oamenii sunt interesați și am impresia că vom avea sălile pline”, a mai declarat Aurel Palade, manager interimar Teatrul „Căluțul de Mare” Constanța.

Actorii au fost nerăbdători să revină pe scenă, în fața pubicului și să se încarce cu energia oferită de zâmbetele și aplauzele pe care le primesc atât de la cei mici, cât și de la părinți.

„S-au antrenat la perete, iar acum se vor antrena pe bune, în fața publicului, care le efectiv le oferă și un feedback de-a devăratelea. Și acesta este cel mai important lucru. Noi suntem obișnuiți să lucrăm cu ecoul publicului”, a precizat managerul interimar al Teatrului „Căluțul de Mare” Constanța.

Constănțenii sunt de părere că redeschiderea teatrului de păpuși este benefică, mai ales pentru cei mici care nu au mai avut unde merge în pandemie.

 „Este un lucru de care au nevoie și ei, nu numai noi ca părinți sau bunici, care avem nevoie să-i ducem să le arătăm lucrurile frumoase. Au și eu nevoie să vadă lucrurile frumoase”

„Ținuți atâta timp în casă în toată perioada asta, este clar că indiferent de vârstă ei simt faptul că au fost izolați de prietenii de la joacă, de colegii de la grădiniță și le prinde foarte bine”

Biletele pot fi achiziționate de la casieria teatrului, cu cel mult o oră înainte de începerea spectacolului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233