dobroge.tv

Live

Prețuri mici pe litoral, în această perioadă

07 mai 2021
Publicitate

Prețuri mici, liniște și fără aglomerație. Sunt doar câteva dintre motivele pentru care unii turiști au ales să vină în această perioadă la malul mării. Chiar dacă anul acesta nu se mai derulează programul „Litoralul pentru toţi”, operatorii economici din turism au pregătit tarife şi oferte avantajoase pentru această perioadă. De exemplu, prețul unei nopți de cazare pornește de la 90 de lei.

Domnul Dan a venit cu familia la malul mării. Este încântat de liniștea pe care i-o oferă stațiunea în această perioadă: „Este superb. Este prima dată când venim la mare în această perioadă, am ales-o tocmai pentru lipsa aglomerației”

„Am ales perioada asta că e mai puțin aglomerată. Vremea e frumoasă, dar nu e de plajă și baie în mare, dar e perfectă pentru o plimbare, pentru niște poze superbe și pentru relaxare cu familia”, a spus acesta.

Și alți turiști se bucură de culoarea mării, de aerul curat și mai ales de liniște. Acesta este și motivul pentru care nu au venit weekend-ul trecut.

„Tocmai, am evitat 1 mai în ideea că e prea aglomerat. Noi am evitat, tocmai ca să ne relaxăm.”

Cât despre prețuri, acestea sunt foarte avantajoase, spun oamenii.

„Sunt accesibile. Noi venind de obicei în plin sezon, acum ni se pare o adevărată feerie.”

„În această perioadă, tarifele sunt mici. Eram învățați cu Litoralul pentru toți care pornea în campanie în această perioadă, din păcate, din cauza crizei, nu avem acest program, dar tarifele sunt foarte mici. Găsim tarife de la 85-90 de lei în hotelurile de trei stele sau pensiuni pe litoral”, a declarat Cristian Bărhălescu, patron agenție de turism.

De pildă, la un hotel de 3 stele din stațiunea Mamaia, operatorii economici au venit cu o ofertă avantajoasă pentru perioada în care ne aflăm.

„În perioada asta, noi avem și o ofertă de stai 5 zile, plătești 3 zile. Ai 2 zile gratuite de cazare și plătește doar micul dejun. Astfel că, la o cameră superioară, pentru 2 adulți, este la 910 lei”, a spus Gabriela Dima, șef recepție hotel.

Totuşi, cele mai mici tarife la cazare se găsesc în stațiunile din sudul litoralului.

„Prețurile pornesc de la 200 de lei pe cameră, pentru un sejur de 5 nopți la un hotel de 2 stele în sudul litoralului. Pentru un hotel de 3 stele preţurile pornesc de la 500 de lei pe cameră pentru un sejur de 5 nopți, cu mic dejun inclus, iar la patru stele preţurile pornesc de la 695 de lei cu mic dejun inclus pentru un sejur de cinci nopţi”, a declarat Ştefan Necula, manager agenţie de turism.

Până la începutul sezonului, pe 15 iunie, turiștii care vin la mare vor beneficia de aceste prețuri accesibile. Agențiile de turism sunt optimiste în privința rezervărilor din perioada următoare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233