dobroge.tv

Live

Distracție pentru copii pe litoral. Ni Ni și Chen Chen îi încântă pe spectatori cu noi acrobații

07 mai 2021
Publicitate

Delfinariul din Constanța a reluat spectacolele pentru copii și părinți. Ni Ni și Chen Chen îi încântă pe spectatori cu noi acrobații pe care le-au învățat pe perioada pandemiei. După numărul artistic, cei mici se pot bucura și de o plimbare cu poneiul sau pot lua cursuri de echitație.

Ni Ni și Chen Chen au încântat din nou publicul după o lungă perioadă de pauză. Delfinariul din Constanța a fost închis, iar acum spectacolele au fost reluate.

„Oamenii vin aici să se distreze, vin aici să se informeze, dar să se simtă și bine. Este o formă de educație plăcută, edutainment, cum îi spunem noi și care constă în însușirea noțiunilor și responsabilităilor față de natură într-un mod plăcut”, a declarat Adrian Bîlbă, director general CMSN Constanța

Pe perioada pandemiei, cei doi delfini nu și-au întrerupt antrenamentele. Ba mai mult, au învățat trucuri noi pentru a-i bucura pe copii.

„În această perioadă în care am fost închiși, în care a fost carantină am lucrat la comportamente noi. Delfinii s-au purtat foarte frumos, au lucrat foarte bine și, sperăm că tot ce o să vă arătăm zilele următore o să fie o plăcere, o bucurie”, a spus Dorina, dresor.

Măsurile sanitare sunt respectate cu strictețe la Delfinariu, oamenii trebuie să păstreze o distanță de două scaune între două familii, masca de protecție trebuie purtată pe toată durata spectacolului, iar, din păcate pentru cei mici, din motive de siguranță, atingerea și apropierea de delifini este strict interzisă.

Părinții spun că au venit la sectacol pentru cei mici, însă recunosc că a fost o bucurie și pentru ei să vadă delfinii: „Am venit pentru ea, nu am mai fost de când eram eu mică. Și a fost un spectacol și pentru noi”

Luca are cinci anișori, iar după ce a văzut spectacolul delfinilor, s-a plimbat cu poneiul, împreună cu frățiorul lui mai mic: „Nu mi-a fost frică, mi-a plăcut. O să vin și data viitoare să mă plimb cu calul”.

Tot în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, copiii se pot bucura de curse cu poneiul, începând de la cinci lei, sau pot lua cursuri de echitație, cu abonamente începând de la 300 de lei.

În prețul acestui abonament sunt incluse cinci ședințe, iar pentru 600 de lei se pot face 11 ședințe.

„Avem și copii, începând cu vârsta de opt ani acceptăm și copii”, a declarat Bogdan Feraru, instructor de echitație.

Ni Ni și Chen Chen își așteaptă oaspeții în fiecare zi la orele 11.00 și 15.00, iar plimbările cu poneiul au loc între orele 10.00-15.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233