dobroge.tv

Live

Parcul din zona Casei de Cultură este plin de gropi, dale lipsă și borduri sparte. Primăria anunţă că urmează să fie modernizat

07 mai 2021
Publicitate

Deplorabil - așa spun majoritatea constănțenilor că arată parcul din zona Casei de Cultură din Constanța. Oamenii se plâng că din cauza acestor probleme, copiii și nepoții lor nu sunt în siguranță și s-ar putea oricând împiedica și lovi. Părinții și bunicii speră că situația se va rezolva și vor putea să-i plimbe pe cei mici fără să se accidenteze.

„E cam deplorabilă, să știți”

„Deplorabil, se vede”

„Nu e o stare foarte bună, e deplorabil”

„Îngrozitor, din ce în ce mai îngrozitor, din ce în ce mai multă mizerie”

Așa descriu majoritatea constănțenilor starea în care a ajuns parcul „Regina Maria” de la Casa de Cultură. Timpul și-a pus amprenta pe aspectul acestuia, care s-a degradat considerabil, spun oamenii. De asemenea, și fântâna din zonă are nevoie de o igienizare, fiind plină de gunoaie.

Problemele parcului din Zona Casei de Cultură sunt multe. De la zidul de sprijin care este crăpat, la dalele care lipsesc din pavaj și la scările crăpate, toate reprezintă un pericol pentru copii, spun majoritatea părinților care au venit aici să se relaxeze puțin”

- „V-ar fi frică să lăsați copilul nesupravegheat? 

- Cu siguranță, nici nu-mi pun problema. Nici nu se pune problema.

- S-ar putea împiedica. Adică e mai mult decât vizibil. Nu trebuie să fii om de știință ca să faci cercetări asidue să-ți dai seama în ce stare este”

Domnul Andrei vine cu fetița în acest parc de mai mulți ani și este de părere că totul se degradează pe zi ce trece. Mai mult decât atât, își face griji pentru că cea mică s-ar putea accidenta:

„Da, mă tem că ar putea să fie puțin periculos și mă gândesc că ar trebui să facă ceva să mai îmbunătățească: să înlocuiască pavelele, să pună niște borduri noi. Ar fi frumos și din punct de vedere estetic, dar și din punct de vedere al siguranței”

Rareș are doi ani, iar mama lui l-a adus în parc pentru a se juca. Cu toate că au venit cu trotineta, aceasta spune că preferă să nu o folosească pentru că asfaltul este crăpat și cel mic ar putea cădea. 

Reprezentanții Primăriei Constanța spun că parcul de la Casa de Cultură este prins într-un proiect mai amplu de reabilitare a zonelor verzi din municipiu și urmează să fie modernizat.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233