dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Trotuarele din cartierul Coiciu, ocupate de maşinile parcate

07 mai 2021
Publicitate

Mașinile au luat locul spațiului de trecere al pietonilor. Se întâmplă în cartierul Coiciu, pe strada Răsuri, unde locuitorii cartierului, dar și trecătorii sunt nevoiți să meargă pe carosabil pentru că vehiculele vecinilor sunt parcate în totalitate pe trotuar. Oamenii spun că este păcat ca aceste spații late să fie ocupate, când ar putea să fie folosite pentru plimbare și joaca celor mici.

Străzi late și trotuare pe măsură. S-ar presupune că circulația ar merge perfect, atât pentru mașini, cât și pentru pietoni. Însă lucrurile nu stau deloc așa pe un drum din cartierul Coiciu.

Printre buruieni și mașini parcate. Așa se circulă pe strada Răsuri. Se pare că de-a lungul străzii, trotuarul are cu totul altă destinație decât cea pietonală.

Cele mai multe dintre mașinile de pe această stradă ocupă în totalitate spațiul destinat pietonilor, iar locatarii nu au altă soluție, decât să meargă pe carosabil. Fapt care îi face să se simtă în pericol, mai ales pe cei vârstnici.

"Nu mi se pare corect că de multe ori vin şi ies eu pe stradă. Să fim atenți când ieșim pe stradă că ia uite, vin și cu viteză mașinile"

"Ocolesc mașinile, mai pe trotuar... ce să facem?!"

Locuitorii cartierului se plâng și de felul cum arată trotuarele din zonă. Le este greu să meargă printre gropile și asfaltul mâncat de trecerea timpului.

"Trotuarele sunt numai gropi și o iau să merg pe drum drept."

"Nu mi se pare normal, dar e ceva normal în țara asta?"

Până când se va găsi o soluție pentru problema pietonilor din această zonă, oamenii fac apel la bunăvoința vecinilor să găsească altă modalitate de a-și parca mașinile, în acest fel să le rămână și lor măcar puțin spațiu de trecere.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233