dobroge.tv

Live

Forfotă la saloane înainte de Paști: patronii au fost nevoiți să prelungească programul de lucru cu câteva ore pentru a-și mulțumi clienții

30 aprilie 2021
Publicitate

Aranjatul înainte de sărbători a devenit o tradiție. Fie că vorbim despre tunsul părului sau stilizarea bărbii, despre servicii de cosmetică sau manichiură, un lucru este sigur: constănțenii s-au pregătit pentru zilele care urmează. Saloanele au fost luate cu asalt, iar patronii au fost nevoiți să prelungească programul de lucru cu câteva ore. Au vrut să îi mulțumească pe cei mai mulți dintre clienți.

Client: Mai aveți timp de o programare astăzi?

Lucrător salon: Din păcate nu, nu mai avem nimic liber.

Așa arată situația dintr-un salon din oraș. Frizerii sunt nevoiți să-i refuze pe cei care nu au programare pentru că efectiv timpul nu le mai permite să mai ia alți clienți. Unii dintre ei au fost mai inspirați și și-au făcut programare din timp. Patrick vrea ca look-ul lui să fie fresh de sărbători.

Am văzut că băieții sunt super de treabă, am văzut că au review-uri bune și chiar mi-a plăcut cum tund. Îmi face plăcere să vin. Eu în general mă las pe mâna frizerului. De obicei îmi fac un fade în părți și puțin mai scurt de sus”, spune Patrik.

Chiar dacă este pandemie și nu mai pot petrece ziua de 1 mai cum o făceau în alți ani, constănțenii au rămas fideli pregătirilor pentru aceste zile de sărbătoare.

Dacă astăzi, conform tradiției creștine, ar fi mai bine să evităm anumite treburi prin casă, măcar să fie zi de răsfăț. Atât pentru doamne și domnișoare, cât și pentru domni care au luat cu asalt saloanele.

Alex Popescu, patron barbershop: Săptămâna aceasta a fost plină. Programările au fost făcute din timp. Ne bucurăm că am putut să îi ajutăm anul acesta pe oameni pentru sărbătorile pascale.

Reporter: Până la cât ați lucrat aseară, de exemplu?

Alex Popescu, patron barbershop: Aseară am lucrat până la ora 21.00.

Și reprezentantele sexului frumos au avut grijă să se programeze din timp pentru o zi de înfrumusețare. Femeile au vizat în special serviciile de manichiură, pedichiură și cosmetică. Din program nu au lipsit nici tratamentele faciale.

Da, a fost o săptămână destul de agitată. Oboseală, programări făcute din timp. A venit lumea, s-au respectat programările”, a declarat Mihaela Popescu, cosmetician.

Prețul unui tuns este în medie 60 de lei, fiind inclusă și stilizarea bărbii. Cât despre femei, tarifele diferă în funcție de complexitatea serviciului ales și pot ajunge la câteva sute de lei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233