dobroge.tv

Live

Continuă lucrările în Constanța: 150 de locuri de parcare vor fi disponibile pentru cei locuitorii cartierului Faleză Nord

22 aprilie 2021
Publicitate

Se reabilitează o parcare din zona Faleză Nord. 150 de locuri vor fi disponibile la finalizarea lucrărilor. Constănțenii sunt încântați și speră la cât mai multe astfel de proiecte în oraș.

Locurile de parcare sunt o adevărată problemă la Constanța. De cele mai multe ori, șoferii lasă mașinile pe trotuare sau pe zona carosabilă.

Promisiunea e de mult. A mea e tocmai pe Bucovinei. Domnișoara care a lucrat la cabinet e supărată pe mine că pe dalele astea, noi le-am plătit, cu banii noștri”, spune un constănțean.

Șoferii se bucură că vor avea în sfârșit un loc unde să-și parcheze autoturismele. Însă până atunci, aceștia mai au puțin de așteptat.

E bine, dar să o vedem făcută. Până n-o vedem făcută..”, spune un șofer.

În zona Faleză Nord, o altă parcare va fi reabilitată.

Cei care locuiesc în zona prelungirea Bucovinei vor avea locuri noi de parcare. De acum înainte, pentru aceștia nu va mai fi o problemă unde își vor lăsa mașinile.

În tot orașul, echipele de muncitori din cadrul Primăriei Constanța pun borduri, reabilitează trotuare și amenajează parcări.

Municipalitatea continuă să eficientizeze utilizarea spațiului public prin realizarea unor noi locuri de parcare şi în alte cartiere din oraş. Lucrările edilitare vor continua și în zilele următoare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233