dobroge.tv

Live

Parcări noi în municipiu Constanța: două spații sunt amenajate pentru șoferii care locuiesc în cartierele Tomis III și Anadalchioi

Publicitate

Două noi parcări sunt amenajate în aceste zile în municipiu. Una se află în cartierul Tomis III, iar cealaltă în Anadalchioi. Într-o parte a fost decopertat asfaltul, iar în alta s-a turnat pietriș și s-a nivelat. Mai multe echipe de muncitori au lucrat în paralel pentru ca parcările să fie gata într-un timp cât mai scurt.

Locuitorii orașului Constanța vor avea parte nu doar de trotuare și de drumuri noi, ci și de parcări. Mai multe echipe de muncitori au lucrat joi în cartierul Anadalchioi, pentru amenajarea unui spațiu, unde oamenii care stau în zonă să-și poată parca autoturismele.

Au început lucrările de decopertare pe strada Delfinului. În doar câteva zile, locuitorii cartierului Anadalchioi vor avea o nouă parcare.

Lucrări au avut loc și în cartierul Tomis III. Paralel cu strada Soveja, chiar în spatele blocurilor, o altă parcare urmează să fie amenajată. Zona a fost pregătită, pentru ca vineri să se toarne primul strat de asfalt. Joi, a fost pus pietriș și s-a nivelat.

Constănțean: Locurile sunt bune, dar sunt cam mici, cam puține. Aceeași parcare a modernizat-o, erau vreo șapte-10 locuri de parcare.

Reporter: Vă confruntați des cu lipsa locurilor de parcare în cartier?

Constănțean: Da, da zilnic, încercăm să ne înghesuim cum putem.

În primul rând necesită Constanța mai multe locuri de parcare. În al doilea rând, noi, ca și curieri, avem o problem foarte mare cu parcările pentru curierat, pentru distribuție, pentru alimentare, pentru absolut tot”, spune un constănțean.

Reprezentanții municipalității susțin că la începutul săptămânii viitoare, cele două parcări vor fi finalizate și puse la dispoziția locatarilor. Concomitent, continuă lucrările și în alte zone ale orașului, unde se amenajează trotuare, dar se fac și reparații ale carosabilului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233