dobroge.tv

Live

Neurology Clinic susține activitățile sportive

13 aprilie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un doctor reputat în domeniul neurologiei atrage atenția asupra unui aspect din viața noastră de zi cu zi, căruia încă nu îi acordăm suficientă importanță: practicarea constantă a unor activități fizice. Dr Neurolog Silvia Popi a ales să susțină activitatea unei echipe de fotbal junior pentru a sublinia beneficiile sportului dar și pentru a acorda o mână de ajutor părinților:

Ideea acestei sponsorizări ne-a venit pentru că, a fost o întâmplare. Am auzit în martie o discuție între două mămici care își împărtășeau o oarecare îngrijorare privind costurile venirii copiilor la antrenamentul de fotbal, nu numai vremurile dificile prin care trecem, dar și faptul că trebuiau periodic să aibă la îndemână investiții pentru echipament, pentru teren, pentru transportul copiilor în cantonamente și așa ne-a venit ideea. În plus, știm cu toții cât de importantă este mișcarea în dezvoltarea copiilor, atât fizic cât și intelectual și emoțional”, a declarat dr. Silvia Popi, medic neurolog Neurology Clinic.

Practicarea unui sport încă de la vârste mici îi ajută pe copii să deprindă obiceiuri sănătoase pentru a avea un stil de viață echilibrat, mai ales în aceste vremuri dificile marcate de pandemie:

Proiectul va fi pe o perioadă de trei ani. Am început cu această investiție în echipament sportiv. Ne gândim ca în continuare să fie pentru costurile închirierii terenului, iar ulterior cantonamentele copiilor. Ar fi frumoasă și ideea instituirii unei Cupe Neurology Clinic”, a mai declarat dr. Silvia Popi, medic neurolog Neurology Clinic.

Vreau să mulțumesc Neurology Clinic pentru faptul că, la o astfel de formațiune cum suntem noi, asociație sportivă, sunt întotdeauna binevenite aceste echipamente. Sperăm să revenim la normal și să înceapă cât mai curând și competițiile sportive. Să se dea voie, să avem voie, să scăpăm de această pandemie care ne-a blocat și să folosim aceste echipamente pe care le-am primit în cele mai fericite momente ale lor, ale copiilor. Pentru că ei vin la sport pentru a fi fericiți”, a declarat Emil Păun, antrenor echipa de fotbal Primavera.

Inițiativa medicului este nu numai un îndemn la mișcare ci și un imbold de a ajuta comunitatea prin calitățile și abilitățile fiecăruia dintre noi. Doctorul Neurolog Silvia Popi a înființat acum 6 ani în Constanța Neurology Clinic, un loc unde găsesc ajutor și tratamente moderne pacienții cu afecțiuni neurologice.

Cu atât mai mult, cu cât sunt medic neurolog, știu ce înseamnă dezvoltarea fizică și conexiunea între mișcare și dezvoltarea creierului, începând din copilărie și continuând cu viața de adult. Este bine să și oferim, să întoarcem Universului ceea ce el ne oferă și să păstrăm această armonie între noi și Divinitate”, a mai declarat dr. Silvia Popi, medic neurolog Neurology Clinic.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233