dobroge.tv

Live

Continuă lucrările de reabilitare în Constanța: se lucrează la noi locuri de parcare pe Aleea Nalbei din zona Casei de Cultură

Publicitate

Noi locuri de parcare pentru constănțeni. Șoferii vor avea în sfârșit unde să-și parcheze mașinile. Lucrările au loc pe aleea Nalbei. Terenul a fost excavat și s-au pus mai multe straturi de piatră, iar astăzi s-a executat a doua etapă de asfaltare. Locuitorii din zonă așteaptă cu nerăbdare ca lucrările să fie gata și să aibă și ei un spațiu unde să-și lase autoturismele.

Între blocurile L107 și L111 de pe aleea Nalbei din zona Casei de Cultură, au continuat marți lucrările de amenajare a unei noi parcări.

În acest moment, pe Aleea Nalbei se asfaltează, iar apoi urmează să fie trasate locurile de parcare.

Șantierul dintre blocuri nu i-a deranjat deloc pe constănțeni, din contră. Sunt mulțumiți că vor avea unde să își lase mașinile.

Este un lucru foarte bun. S-au înmulțit mașinile și trebuie să dai câteva ture de cartier ca să găsești un loc de parcare”, spune o constănțeancă.

Seara se umple și-n spate și-n față. Care mai de care să parcheze. Dar acum cred că o să fie cât de cât o ordine și trebuia făcut”, spune o altă constănțeancă.

Muncitorii au avut de executat a doua etapă a lucrărilor. Cu alte cuvinte, s-a așternut stratul de uzură care dă rezistență mixturii asfaltice.

Este foarte bine că era dezastru pe strada asta, pe aici erau gropi. Nu erau locuri de parcare, au dărâmat garajele de acolo”, spune un constănțean.

Foarte bine ce au făcut și sunt mulțumit de ei cum lucrează”, spune un alt constănțean.

Potrivit municipalității, în această săptămână se reiau lucrările de asfaltare în parcarea situată pe terenul delimitat de străzile Tulcei și Badea Cârțan, după ce o porțiune a amplasamentului a fost dată în folosință.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233