dobroge.tv

Live

Deși interzise, petrecerile continuă. Oamenii își dau spre închiriat vilele pentru evenimente: Dobrogea TV a sunat la un astfel de anunț

30 martie 2021
Publicitate

Petrecerile continuă în pandemie. Chiar dacă, teoretic, astfel de evenimente sunt interzise, unii își pun la dispoziţie proprietățile, prin anunţuri de închiriere postate pe internet. În spațiul virtual au început să apară astfel de oferte, iar cererea este pe măsură, spun cei care dețin de vile și pensiuni.

Chiar dacă petrecerile și adunările private sunt interzise în această perioadă, astfel de evenimente continuă să aibă loc. Restricțiile impuse de pandemie au oprit petrecerile, dar nu și pe petrecăreți. Aceștia caută tot felul de alternative, iar pentru că există o cerere atât de mare, unii proprietari de vile și pensiuni au început să-și pună proprietățile la închiriat pe internet pentru cei dornici de distracţie.

Echipa Dobrogea TV a găsit oferte de acest tip pe rețelele de socializare. Am sunat și noi la un număr, pentru o rezervare.

Proprietar vilă: Câte persoane?

Reporter: În jur de 12. Plus minus două persoane.

Proprietar vilă: În jur de 12. Îmi notez și vă sun să vă spun care sunt disponibilitățile.

Deși ne aflăm abia la începutul săptămânii, toate vilele din complex au fost deja închiriate pentru weekend-ul care va veni.

Proprietar vilă: Nu e nimic liber. Sunt programări de pe o săptămână pe alta.

Autoritățile ne amintesc că, în această perioadă, petrecerile sunt interzise. Chiar săptămâna trecută, un majorat cu aproape 100 de persoane a fost spart de oamenii legii. Iar cei care se aflau acolo au primit amenzi. Autoritățile atrag din nou atenția că asemenea evenimente nu sunt permise în starea de alertă.

În această perioadă, organizarea de evenimente private este strict interzisă. Vorbim aici despre orice fel de evenimente private. Am avut în acest an câteva evenimente private la care a trebuit să intervenim. Cel mai recent caz de acest gen a avut loc pe data de 19 martie, la Năvodari, unde în incinta unei cafenele au fost identificate 96 de persoane”, a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Petrecerile de orice fel, fie că sunt aniversări, nunţi sau botezuri, sunt interzise încă din data de 15 octombrie 2020 în toată ţara, indiferent dacă au loc în spaţii deschise sau închise. Aceste restricţii se aplică şi evenimentelor private, care au loc în curţile caselor sau în cadrul pensiunilor turistice. Măsura se regăseşte şi în ultima hotărâre de Guvern prin care s-a decis prelungirea stării de alertă până la data de 12 aprilie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233