dobroge.tv

Live

Continuă lucrările de reabilitare a trotuarelor din Constanța: se lucrează pe drumul pietonal de pe strada Tabla Buții

Publicitate

Încă o zi, o nouă stradă. Lucrările edilitare din orașul Constanța continuă. Trotuarele de pe strada Tabla Buții au intrat într-un amplu proces de reabilitare. Dalele vechi au fost scoase, iar ulterior a fost turnat asfaltul. Și pentru ca reparațiile să fie finalizate într-un timp cât mai scurt, două echipe muncesc în paralel.

Infrastructura pietonală este în curs de modernizare în mai multe zone din Constanța. Următoarea pe listă este strada Tabla Buții. Aici trotuarele de pe ambele părți vor fi reabilitate. Pe anumite porțiuni au fost demontate și bordurile pentru a fi înlocuite cu unele noi.

Pe strada Tabla Buții se lucrează încă de la primele ore ale dimineții. Două echipe de muncitori și-au dat întâlnire de-o parte și de cealaltă a străzii pentru a executa lucrări de reabilitare a trotuarelor.

Locuitorii din zonă spun că aceste lucrări erau necesare. Și asta pentru că trotuarele erau pline de gropi și reprezentau un pericol pentru cei care circulau pe aici.

Era o mizerie pe aici. Mă împiedicam, mă dureau picioarele. Foarte bine au făcut. Foarte bine. Au făcut bine și au lucrat foarte frumos”, spune o constănțeancă.

Așteptăm să ne facă frumos pe stradă. Înainte era urât, erau dalele denivelate. Se împiedica lumea, în special bătrânii. Dar acum o să iasă frumos”, spune un constănțean.

Nici zgomotul făcut de utilaje nu pare să-i deranjeze pe oameni. Înțeleg că pentru a reabilita un drum sau un trotuar „gălăgia” este inevitabilă.

Trebuie să facă zgomot ca să facă treabă. Dacă nu fac zgomot cine face treabă? Cine, mamă? Dar fac bine. Au lucrat oamenii frumos”, spune constănțeanca.

Trebuie să înțelegem că se face ceva. Să fim înțelegători pentru că, fără sacrificii nu se face nimic”, spune constănțeanul.

Trotuarele de pe această stradă fac parte dintr-o listă cu alte zece obiective pe care și le-a propus municipalitatea pentru perioada următoare. De asemenea, vor fi efectuate și plombări izolate în diverse locații din orașul Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233