dobroge.tv

Live

Continuă lucrările de reabilitare a trotuarelor din Constanța: o porțiune de drum pietonal de pe strada Grozești, prinde contur

18 martie 2021
Publicitate

Continuă activitatea de reabilitare a trotuarelor din oraș. De data aceasta ne mutăm pe strada Grozești, unde lucrările au avansat. Dacă la începutul săptămânii a fost decopertat asfaltul vechi, astăzi deja o bună porțiune de drum pietonal începe să prindă contur. Dobrogea TV vă prezintă în continuare stadiul lucrări edilitare efectuate în mai multe cartiere din municipiu.

În ciuda zgomotului în care se află de câteva zile, majoritatea locatarilor sunt mulțumiți de lucrările care se desfășoară în fața caselor lor.

Trebuie să-și facă treaba. Ce să vorbim acum. Vrem și frumos și fără zgomot? Nu mă deranjează. Aveam un pom acolo care stătea să cadă peste casă. Și eu sunt bătrână să rup astea. Dar îi mulțumesc că l-au scos și au făcut frumos. Face frumos”, spune o constănțeancă.

Și trecătorii privesc cu ochi buni schimbările. Trotuarele sunt un subiect sensibil pentru pietoni și așteaptă ca în fiecare zonă din oraș să aibă condiții decente de deplasare.

Și acolo pe Pescarilor nu se poate circula pe trotuar. Sunt mult mai rele trotuarele decât au fost aici. Este o idee bună. Era necesar”, spune o altă constănțeancă.

Să spunem că este un pic deranjat, dar totodată sunt conștientă că este nevoie de lucrările acestea de reabilitare. Locuiesc într-o zonă în care trotuarul este complet ocupat pe de-a întregul de mașini și au și acelea nevoie de reabilitare. Dar da, sunt bucuroasă că se face ceva”, spune o constănțeancă.

Pe strada Grozești se lucrează intens. Se cară material frezat și se nivelează.

Trotuarele de pe această stradă fac parte dintr-o listă cu alte zece obiective pe care și le-a propus municipalitatea pentru perioada următoare.

În zonă mai sunt și alte străzi, în perimetrul Faleză Nord, dar și de partea cealaltă a bulevardului Mamaia, spre stadion. Mai sunt străzi pe care se reabilitează trotuarele”, a declarat Alin Vintilă, consilier comunicare Primăria Constanța.

De asemenea, vor fi efectuate și plombări izolate în diverse locații din orașul Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233