dobroge.tv

Live

Au început lucrările pentru modernizarea infrastructurii din orașul Constanța: se muncește în paralel pe opt străzi

Publicitate

Sunt însă și trotuare în Constanța unde au început lucrările de reabilitare. Angajații municipalității sunt împărțiți pe echipe și lucrează în fiecare zi, în mai multe cartiere. În acest moment, trotuarele de pe opt străzi ale orașului se află în plin proces de modernizare. Dobrogea TV vă prezintă în continuare lucrările edilitare care sunt în desfășurare în Municipiul Constanța.

Opt trotuare din orașul Constanța au intrat într-un amplu proces de reabilitare. Astfel, locuitorii din zonă, dar și cei care tranzitează cartierul vor beneficia în sfârșit de o zonă pietonală modernă.

Pe strada Unirii, între strada Zorelelor și bulevardul Mamaia este prima zi de lucru. În acest moment se decopertează asfaltul și se pregătește pentru pavaj.

Oamenii spun că așteptau de mult ca municipalitatea să renoveze trotuarele din cartierul lor. Acestea nu au mai fost reabilitate de mult. Iar timpul și-a spus cuvântul. Cei care treceau pe acolo, erau mereu nevoiți să fie atenți pe unde calcă.

Se fac, se fac, se fac vechi din nou, se sparg. Trotuarele se sparg mereu. Sunt lucrări care necesită să spargi strada, trotuarul, deci mult nu ține”, spune un constănțean.

Din moment ce trebuie să facă un lucru, trebuie să accepți și tot ce urmează după el. Adică, și balamuc și strâmtorare și aglomerație și toate chestiile de genul ăsta. Nu poți să spui că vrei să le faci și pică din cer”, spune un alt constănțean.

Lucrări au loc și pe străzile Onești, Grozești, Răchitași, Tabla Buții, Avram Iancu, Dragoslavelor și Dumitru Marinescu.

În zonă mai sunt și alte străzi, în perimetrul Faleză Nord, dar și de partea cealaltă a bulevardului Mamaia, spre stadion. Mai sunt străzi pe care se reabilitează trotuarele. Concomitent cu aceste lucrări, se mai execută lucrări de reabilitare a trotuarelor pe strada Avram Iancu și avem în lucru și o parcare, pe Aleea Nalbei, în zona Casa de Cultură”, a declarat Alin Vintilă, consilier comunicare Primăria Constanța.

De asemenea, vor fi efectuate și plombări izolate în diverse locații din orașul Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233