dobroge.tv

Live

Drumuri de țară, la oraș. În cartierul Compozitorilor, străzile au rămas neasfaltate: „Este noroi, sunt gropi, mașina o rupi în două”

17 martie 2021
Publicitate

În mocirlă și prin bălți. Așa trăiesc locuitorii unei străzi din cartierul Compozitorilor. Drumurile de pământ și pietriș devin impracticabile după ce plouă, spre disperarea localnicilor. Oamenii spun că s-au plâns autorităților, dar nu au obținut nicio rezolvare.

Cu căruța și cu calul. Și ce trebuie să zic acuma? Că mergem cu căruța și cu calul în 2021”, spune un constănțean.

Așa au impresia locuitorii străzii că ar fi mai potrivit să se deplaseze, în condițiile în care drumul este plin de gropi, iar când plouă, pentru a ieși din case, oamenii sunt nevoiți să meargă prin noroaie și bălți.

Foarte frumos este. Superb. Mai ales când plouă. Bine că nu a plouat așa des că era jale aici. Ce să facem? Trebuie să punem noi bani să asfaltăm dacă e”, spune un constănțean.

Așa trăiesc unii locuitori din cartierul Compozitorilor: în noroaie și bălți. Se întâmplă pe strada Nicolae Kirculescu care este încă neasfaltată.

Da, este destul de greu, după cum se vede. Este noroi, sunt gropi, mașina o rupi în două, ca să vii să lași mașina pe undeva te umpli de pământ. Și tot așa. Nu vedeți? Eu dau apa la o parte că tot noroiul vine în curte”, spune un alt constănțean.

Oamenii se plâng și spun că au făcut mai multe sesizări, dar tot ce au primit din partea municipalității au fost promisiuni.

Este o stradă care a rămas neasfaltată. Primăria ne-a promis cândva, anul ăsta că o să facă ceva, cî am făcut și scrisori. Acum rămâne să vedem ce o să se întâmple cu ea, dacă o se și țină de cuvânt sau o să rămână așa pentru nu știu câți ani de acum încolo”, mai spune constănțeanul.

Strada Nicolae Kirculescu nu este singura din cartier care are nevoie de asfaltare.

Situația stă și mai rău pe alte străzi din cartier care după ploaie arată ca niște ulițe din mediul rural.

Până când autoritățile vor lua în seamă plângerile localnicilor și vor demara lucrările de asfaltare și pe aceste străzi, constănțenilor le-a mai rămas doar să spere că în curând vor avea și ei condiții demne de un cartier rezidențial.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233