dobroge.tv

Live

Gest de solidaritate pentru prietenul său: Sorin, un jandarm tulcean, va înota timp de 12 ore fără pauză într-un bazin

10 martie 2021
Publicitate

12 ore de înot fără pauză. Un jandarm tulcean care a alergat în mai multe competiții sportive pentru diferite cauze, vine acum în sprijinul camaradului său. Este un gest de solidaritate dedicat lui Vasile Aftene, care trece prin momente dificile. Acesta duce o luptă grea contra unei boli nemiloase. Prin fapta sa speră să strângă banii necesari pentru recuperare medicală și tratamente.

Sorin Andrici a alergat 100 de kilometri în scara unui bloc cu 11 etaje din municipiul Tulcea pentru copiii diagnosticaţi cu autism. Tot ceea ce a făcut a fost din altruism şi solidaritate pentru a susţine cauzele umanitare a celor care au nevoie de sprijin, şansă la viaţă şi speranţă. Acum a venit rândul să-l ajute pe prietenul și colegul lui Vasile Aftene. Acesta va înota timp de 12 ore în bazinul Didactic de Înot din municipiul Tulcea, fără pauză.

Va fi un ultramaraton de 12 ore în care voi încerca să-mi depășesc limitele și totodată voi înota pentru a-l sprijini pe colegul meu jandarm, care în momentul de față trece prin clipe grele. Suferă de o boală”, a declarat Sorin Andrici, jandarm.

Pentru a putea zâmbi din nou, Vasile Aftene are nevoie de peste 100.000. Banii îi sunt necesari pentru recuperare medicală și tratamente.

Noi facem tot posibilul să strângem ceva donații pentru a-l ajuta pe Vasile Aftene să treacă peste această situație. Sunt momente dificile dar, împreună suntem mai puternici, așa îmi place să spun”, a mai declarat Sorin Andrici, jandarm.

Și pentru a putea face față celor 12 ore, Sorin se pregătește de mai bine de trei luni alături de antrenorul său, Mihai Ivanov.

Cel mai lung înot al meu este de trei ore, șase kilometri și 625 de metri, ca și antrenament”, a mai declarat Sorin Andrici, jandarm.

Evenimentul va avea loc sâmbătă și va fi transmis pe pagina de Facebook a lui Sorin începând cu ora 08:00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233