dobroge.tv

Live

Un nou protest al polițiștilor la București: sindicaliștii și-au manifestat, încă o dată, nemulțumirile față de înghețarea salariilor

10 martie 2021
Publicitate

Sunt aproape două luni de când polițiștii au declanșat protestele față de deciziile luate de Guvern. Și astăzi, pe o vreme deloc prietenoasă, sindicaliștii au manifestat în Capitală, în fața Guvernului. Acțiunea de astăzi a fost doar o pregătire pentru ceea ce urmează. Pe 25 martie, însă, în Capitală sunt așteptați 10.000 de polițiști.

Miercuri a fost cea de a 57-a zi de la declanșarea acțiunilor sindicale, iar polițiștii spun că vor continua protestele. Încă o dată, sindicaliști din Constanța, dar și din alte județe din țară, și-au spus nemulțumirile în București.

Respectați aplicarea legii 153, indexați pensiile militare cu 3,8%, indice de inflație din 2019. Majorați salariul minim pe economie, acordați tichetele de vacanță, vouchere de vacanță pentru ca turismul românesc să poată supraviețui”, au strigat protestatarii.

Vremea rea nu i-a împiedicat pe oamenii legii să meargă în fața Guvernului. Sindicaliștii mai cer și să fie consultați de autorități în momentul în care se iau decizii de care sunt vizați.

Domnule Cîțu, reluați dialogul social. Reluați dialogul cu sindicatele, federațiile și confederațiile sindicate. Lăsați războiul personal pe care îl aveți cu sindicatele. Nu veți reuși să ne faceți să nu mai ieșim în stradă. Din contră, vom fi din ce în ce mai mulți”, au mai strigat aceștia.

Un protest similară ar urma să aibă loc în fața Guvernului și pe 17 martie. De departe, cea mai mare acțiune de acest gen va fi pe 25 martie când aproximativ 10.000 de polițiști din toată țara, inclusiv din Constanța, sunt așteptați în Capitală.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233