dobroge.tv

Live

Aparthotelurile, în topul preferințelor turiștilor: în ultimii cinci ani, sute de giganți s-au ridicat la doi pași de mare

16 februarie 2021
Publicitate

Piața imobiliară a explodat pe litoral! Zeci de mastodonturi s-au ridicat numai în ultimul an la doi pași de mare, iar construcțiile nu par să se oprească aici. Zona exclusivistă începe să prindă contur, iar românii preferă tot mai mult să închirieze pentru un sejur la mare sau chiar să cumpere apartamente de lux, în cele mai bune condiții... iar prețurile sunt pe măsură: un apartament cu trei camere ajunge la 125.000 de euro!

Un apartament de vacanță la malul mării, unde își poate servi cafeaua privind răsăritul chiar de pe terasă este visul oricărui turist. Iar acesta poate deveni realitate pe litoralul românesc pentru că, în ultimii cinci ani, sute de giganți s-au ridicat la doi pași de mare, iar dezvoltatorii nu par să se oprească nici anul acesta. Spre exemplu, zona de nord a stațiunii Mamaia s-a transformat într-un adevărat șantier în lucru. Cei care și-au achiziționat deja apartamente în blocurile de aici, spun că singurul factor ce le perturbă liniștea este zgomotul escavatoarelor.

Blocurile noi ridicate iau fața celor vechi prin poziție, aspect și servicii. Palmierii, simetria străzilor dintre blocuri și căile de acces ne duc cu gândul la cele mai exotice stațiuni. Complexurile rezidențiale pun la dispoziția celor care își rezervă sejurul într-un aparthotel - săli de fitness, piscină, SPA și saună.

Prețul pornește de la 70 de euro în cazul garsonierelor, ajungând în sezon până la 140 de euro pe noapte. În ceea ce privește apartamentele cu două camera, acestea pornesc de la 89 de euro pe noapte și ajung în sezon până la 170 de euro pe noapte”, a declarat Alexandra Zamfir, recepționer hotel.

Apartamentele sunt spațioase, iar peisajul îi ridică prețul chiar și de două ori mai mult.

Zona exclusivistă a litoralului este comparată de turiștii străini care ajung aici, la țărmul Mării Negre cu cele mai interesante și exotice locuri din lume precum Miami sau Tenerife. De asemenea, cele două priveliști, către mare și către lac, completează tabloul unei dimineți perfecte de vară.

Pe lângă serviciile efective de cazare, de asemenea, în complexul nostru, clienții vor putea beneficia de tot ce înseamnă pleasure incluse în departamentul nostru de SPA, unde avem piscină cu apă încălzită, de asemenea, avem saună, umedă și uscată și o sală de forță unde clienții noștri își pot menține tonusul. Aici găsesc absolut toate serviciile, pornind de la cazare, de la partea de alimentație publică, partea de distracție. Marea este la un pas, deci totul este foarte accesibil”, a declarat Tiberiu Ionescu, agent vânzări imobiliare.

Loturile de lângă mare sunt tot mai puține pe zi ce trece, semn că apartamentele sunt vândute deja în proporție de 80%. După ce le-au cumpărat, majoritatea le postează pe site-urile pentru închirieri. În 2020, 40% din vacanțe au fost rezervate în special pentru aceste servicii, iar solicitările curg în valuri și anul acesta.

Exista o concurență acerbă și în zona aceasta de imobiliare și fiecare dezvoltator imobiliar practic vine cu noi oferte pe care le include în prețul acelui apartament. Anul trecut, peste 374 de autorizații de construcție și utilități au fost aprobate după ce au ajuns pe masa Primăriei Năvodari. Cererea pentru locuințele la mare este în creștere, astfel că multe dintre ele au ca termen de finalizare prima jumătate a acestui an.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233