dobroge.tv

Live

Constănțenii sărbătoresc Valentine`s Day: cei mai mulți și-au rezervat deja o masă în oraș

12 februarie 2021
Publicitate

Inimioare, trandafiri și lumânări. Așa vor fi decorate mesele localurilor în acest weekend. Cei mai mulți dintre constănțenii care sărbătoresc Valentine`s Day vor marca ziua printr-o cină la restaurant. Patronii localurilor îi așteaptă cu preparate delicioase și cu surprize din partea casei. Municipalitatea s-a pregătit și ea de Ziua Îndrăgostiților și a menținut tradiția montării inimioarelor în loc de lumina roșie a semaforului.

Chiar dacă este pandemie, constănțenii nu au uitat să se bucure de zilele importante pentru ei - Ziua îndrăgostiților îi va prinde pe mulți tineri în oraș, luând masa cu persoana iubită.

Constănțeni: O să petrecem printr-o masă, atâta tot. Nu-i mare petrecere. Nimic care să ne ia ochii.

Reporter: La restaurant sau pregătiți ceva acasă?

Constănțeni: Da, am rezervat o masă la un local.

La restaurant vor petrece și mulți alți constănțenii. Patronii de localuri spun că pentru duminică nu mai au nimic liber. Rezervările s-au făcut de acum două săptămâni.

Pentru duminică avem full, în mare parte sunt rezervări de două persoane, cupluri, sau trei cei care vin și cu copilul. Și da, în mare parte pentru acest weekend s-au cam ocupat locurile, având în vedere că suntem la capacitate de 30%, se ocupă destul de repede”, a declarat Kristin Dușu, manager restaurant.

Administratorii localurilor îi vor primi pe clienți cu un vibe romantic, cu lumânări și flori pe masă, dar și cu surprize din partea casei.

Anii trecuți ne-am axat pe deserturi, anul ăsta o să facem un shot din partea casei pentru cei care vin de Valentine’s Day pentru că a fost un an atipic și am zis că ne reorientăm și noi spre ceva mai în ton cu mood-ul tuturor de anul ăsta”, a mai declarat Kristin Dușu, manager restaurant.

Ne mutăm acum la un restaurant din Constanța, rezervat și acesta la capacitate maximă pentru Valentine’s Day. Chiar dacă nu s-au mai putut organiza petreceri ca în alți ani, atmosfera va fi frumoasă, spun gazdele, cu muzică ambientală și degustări de vinuri.

Pentru că meniul nostru este foarte cunoscut de clienții fideli, i-am lăsat să comande din meniul clasic, au produsele lor preferate, dar vom veni cu niște cocktailuri specific și cel puțin în ziua de duminică, de Valentine’s Day, vom oferi prăjitura din partea casei”, a declarat Anca Nedea, patron restaurant.

Localurile s-au pregătit cu băuturi speciale pentru această ocazie. Spre exemplu, cocktail cu gin și aroma de castravete este unul dintre preparatele casei la un restaurant.

Și orașul s-a pregătit pentru această ocazie. Semafoarele de pe cel mai important bulevard din Constanța sunt în ton cu această perioadă. În loc de lumina de culoare roșie au fost montate inimioare. Această schimbare va fi păstrată până la sfârșitul lunii februarie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233