dobroge.tv

Live

Saloanele din Constanța, pline înainte de Ziua Îndrăgostiților: atât doamnele, cât și domnii și-au făcut programări din timp

12 februarie 2021
Publicitate

Valentine`s Day se apropie cu pași repezi, iar saloanele au fost luate cu asalt de femei, dar și de bărbați. La cosmetică și la coafor se lucrează la foc continuu. Saloanele au pregătit chiar și pachete promoționale, pentru clienții care vor să arate impecabil de ziua Îndrăgostiților.

Andreea vine cu regularitate la salon. Înainte de Ziua Îndrăgostiților, vrea să își reîmprospăteze culoarea părului. Pentru că este blondă, podoaba ei capilară are nevoie de îngrijire specială.

Vin o dată pe lună pentru vopsit și de două ori pe săptămână pentru aranjat și întreținerea culorii”, spune Andreea

În această perioadă a fost forfotă mare la saloane. Telefoanele au sunat mai des decât de obicei. Fie că au ales doar să își aranjeze părul sau au optat pentru tratamente complexe, doamnele nu au vrut să prindă Ziua Îndrăgostiților nepregătite.

În această perioadă este mai aglomerat decât de obicei. Avem foarte multe programări. Avem multe persoane care au venit din străinătate și s-au programat dinainte și au stat și în izolare 14 zile”, a declarat Cristina Pândaru, manager salon.

De la aranjat de păr la tratamente cosmetice complexe, doamnele și domnișoarele s-au înghesuit la saloane în această perioadă. Aici au fost pregătite oferte promoționale de care acestea s-au bucurat foarte mult.

Avem și de Valentine`s Day și de 1 martie, 8 martie care urmează. De primăvară”, a declarat Mihaela Popescu, manager salon.

Și la cosmetică a fost forfotă mare. Saloanele au început să primească telefoane încă de la începutul anului, iar clientele au beneficiat de oferte care mai de care mai atractive.

Au început să se programeze de acum o lună. Vin, se îngrijesc, își fac tratamente, epilat. O doamnă m-a sunat chiar de acum o lună și mi-a zis: Musai, să aibă programare astăzi, când iese de la serviciu să vină să se epileze”, a mai declarat Mihaela Popescu, manager salon.

Iar doamnele nu au fost singurele preocupate de aspect. Și domnii au început pregătirile, ca să își impresioneze partenerele în cea mai romantică zi din an.

Se pregătesc bărbații pentru Valentine`s Day. Numărul programărilor a crescut”, a declarat Alex Popescu, manager salon.

Ziua Îndrăgostiților este una dintre cele mai populare sărbători la nivel mondial. Peste un miliard de oameni, din întreaga lume sărbătoresc Valentines Day.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233