dobroge.tv

Live

Giani Baidoc, un taximetrist din Constanța și-a instalat în mașină un mini studio de karaoke

11 februarie 2021
Publicitate

Aţi urca în taxiul-karaoke? Un taximetrist din Constanța şi-a instalat în maşina pe care o conduce un mini-studio de karaoke iar acum le cantă clienților melodii celebre în timp ce-i duce la destinație. Localnicii care au aflat de el îl sună mai tot timpul și chiar au prins curaj să cânte și ei împreună cu șoferul. Giani Baidoc e cel mai iubit taximetrist la mare iar Facebook s-a umplut de laude și aprecieri.

Faceți cunoștință cu Giani Baidoc, un constănțean de 45 de ani, care îmbină pasiunea pentru condus cu pasiunea pentru muzică. Taximetristul şi-a instalat un ecran, câteva boxe performanțe şi un microfon, pentru care a cheltuit o mică avere.

Cei care se urcă prima dată să știți că rămân surprinși. Nu știu ce să gândească. Zice: Băi, ăsta e sănătos. Îi văd așa, le zic: Haideți, vreți să vă cânt ceva? Ceva relaxant un Julio Iglesias, un Eros Ramazzotti”, a declarat Giani Badioc, taximetrist.

De fiecare dată când pleacă de acasă pe traseu, își pune în funcțiune toată instalația. Nu doar sunetul e de karaoke, ci și interiorul taximetrului. Pe tavan există lumini de discotecă, la portierele din spate a pus perdele albastre, iar între scaune are montat un glob pentru lumini de discotecă.

Taximetria cu muzica împreună, dau ceva frumos așa. Unii clienți pe care-i vezi sunt foarte, eu știu, cu griji, cu probleme, cu supărări. E bine să le aduci un zâmbet pe față cântându-le. Îi faci să iasă oarecum din cotidian”, a mai declarat Giani Badioc, taximetrist.

La început timizi, clienţii se cam fereau de taxiul lui Giani. Ulterior, au început să se simtă bine şi îşi fac rezervare numai să meargă cu maşina-karaoke.

Acum Giani nu mai face faţă clienţilor, care de abia aşteaptă să se plimbe cu taxiul şi să cânte.

Un tânăr din București într-o sâmbătă seară zice domnule, îți dau 100 de euro dacă vii. Vreau să-i fac o surpriză soției și să o duc în club. Se poate să ne cânți două-trei melodii? Ne iei cu taxiul, ne duci acolo, stai două-trei minute cu noi”, a mai spus Giani Badioc, taximetrist.

Erau două doamne cu copii, m-au sunat la telefon: Domnule dragă, nu vrem să mergem nicăieri. Vrem să ne plimbăm și să cântați. Am o clientă care mă sună, nu în fiecare zi dar undeva de trei ori pe săptămână. Deci cântă dumnezeiește, are o voce senzațională”, a mai spus Giani Badioc, taximetrist.

Giani Baidoc a demonstrat colegilor de șoferie că poți să ieși din tiparele taximetriei dacă ai talent și pasiune pentru artă și frumos.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233