dobroge.tv

Live

Oferte de Valentine`s Day la malul mării, pentru toate buzunarele

11 februarie 2021
Publicitate

Mai sunt doar trei zile până la Ziua Îndrăgostiților, iar hotelierii sunt pregătiți pentru această sărbătoare. Cuplurile care și-au rezervat weekendul la mare, sunt așteptate cu nenumărate surprize, de la şampanie, băi cu plante, masaje terapeutice până la cina specială cu tematică.

Soarele blând, marea liniștită și nisipul auriu îi așteaptă pe turiști să petreacă Ziua Îndrăgostiților, pe litoral. Aici se spune că romantismul este la el acasă.

Sunt hoteluri pe Litoral în mod special în Constanța în Mamaia și chiar și-n Mangalia care au lansat oferte pentru sărbătoarea dragostei. Fie pentru o noapte de cazare desigur cu o cină în doi romantică, cu petale de trandafiri, cu o sticlă de vin în camera dar și cu acces la terapii și la SPA. Dar și pachete pentru două nopți pentru cei care preferă practic o destinație mai liniștită, romantică”, a declarat Corina Martin, reprezentant agenție de turism.

Cei care vor să îşi surprindă perechea cu clipe de vis pe Litoral au ales staţiunea Mamaia. Aici două nopţi de cazare pentru două persoane costă 1.090 de lei.

Am creat un pachet special pentru oaspeții care doresc să se bucure de momentele acestea speciale la noi. Pachetul se numește "Hello Love!" și include două nopți de cazare cu mic dejun inclus, o cină specială romantică, un masaj în tandem, în cuplu, un masaj mai special de relaxare cu ulei de ciocolată, surprize pentru oaspeți. Pachetul este 1.090 de lei pentru două persoane, camera dublă, două nopți de cazare”, a declarat Costina Ciorbaru, manager hotel de patru stele.

Rezervările au fost făcute din timp, astfel gradul de ocupare a ajuns la 85% pentru acest pachet. Cei care optează pentru o singură zi de relaxare în cuplu pot alege "Couple day" la centrele SPA. Iar cei care nu vor să cheltuiască foarte mulţi bani de Ziua Îndrăgostiţilor, pot aleg o variantă mai accesibilă.

Este vorba de o noapte de cazare cu early check-în, late check-out, o cină în doi cu preparate specifice, un aranjament special în camera, la bun venit cu sticlă de vin, cu fructe, petale de trandafiri, lumânări. În concluzie, o atmosfera specifică și pregătită special pentru această perioadă. Prețul este 290 de lei pe noapte”, a declarat Elena Oprea, manager hotel de patru stele.

Hotelierii de pe Litoral se așteaptă ca gradul de ocupare să crească până sâmbătă. Nu toate hotelurile sunt însă deschise.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233