dobroge.tv

Live

Fără spectacole la Casa de Cultură din Constanța, din cauza frigului

11 februarie 2021
Publicitate

Spectacole anulate din cauza frigului-se întâmplă la Casa de Cultură, din Constanța. Facturile de căldură nu pot fi acoperite din veniturile instituției, așadar organizatorii așteaptă să se încălzească vremea, ca să reia spectacolele.

La Casa de Cultură din Constanța a căzut cortina de mai bine de jumătate de an. Restricțiile impuse de pandemie au redus numărul de locuri din sală, deci și încasările au scăzut considerabil.

Depinde dacă ne închide sau nu ne închide. Ne jucăm de-a șoarecele și pisica. Cum crește, închidem. Și vă dați seama ca asta nu e ca un strung să-i dai drumul. Aici e un întreg circuit. Să pui bilete în vânzare, să anunți publicul să vină. După dacă nu ți, dai banii înapoi”, a declarat Gheorghe Ungureanu, director Casa de Cultură Constanța.

Din această cauză, reprezentanții instituției preferă să țină închis, ca să evite cheltuielile suplimentare. Costurile de încălzire nu pot fi acoperite doar din vânzarea a 30% din bilete.

Sala este pregătită. Dezinfectant este peste tot: la intrări, la ieșiri. Deci noi suntem pregătiți. Dar, depinde acum cu Dumnezeu dacă nu vine gerul peste noi. Că dacă vine gerul și frigul îmi pare foarte rău că nu am cum să acopăr cheltuielile”, a mai declarat Gheorghe Ungureanu, director Casa de Cultură Constanța.

15 grade au fost în sala de spectacole. Asta în condițiile în care, afară, temperatura atingea 10-11 grade. Organizatorii așteaptă ca vremea să se încălzească pentru ca spectacolele să poată fi reluate.

Artiștii, însă sunt dornici să joace. Chiar și în condiții vitrege, câteva spectacole au fost programate la începutul lunii martie.

Actorii sunt prietenii mei de ani de zile. Ne-am împrietenit și abia așteaptă să vină la Constanța. De-aia și în premieră au acceptat să vină la Constanța”, a mai declarat Gheorghe Ungureanu, director Casa de Cultură Constanța.

O dată cu trecerea municipiului Constanța în scenariul galben, instituțiile culturale au fost redeschise la o capacitate de 30%. În acest moment, Casa de Cultură a Sindicatelor a rămas singura de acest tip care nu oferă spectacole publicului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233