dobroge.tv

Live

Oferte de Ziua Îndrăgostiților pe litoral: de la cine romantice, până la terapii SPA

02 februarie 2021
Publicitate

De Valentine's Day, sunt oferte speciale pe litoral. Mai ales hotelurile de patru stele au venit cu pachete care să-i atragă pe îndrăgostiți. De la tradiționalele cine romantice și până la terapiile la SPA vor avea parte cei care aleg să își sărbătorească dragostea la malul mării. Pentru hotelieri, ofertele de Ziua Îndrăgostiților este încă o ocazie de a mai reduce din pierderile avute în ultimele luni din cauza crizei sanitare.

Jacuzzi, baie de serviciu, două camere, living, cu vedere la lac și la parc. Călduros, spațios”, spune Sorin Petcu, chef bucătar.

Este unul dintre apartamentele unui hotel de patru stele din Mamaia, care de Valentine's Day vine cu oferte pentru îndrăgostiți. Cum restricțiile s-au relaxat, reprezentanții HoReCa au o șansă în plus să își revină după pierderile avute în ultimele luni din cauza noului coronavirus. Acum, orice posibilitate este valorificată la maximum. Inclusiv redeschiderea localurilor la interior, cred agenții de turism - reprezintă un plus în această perioadă pentru litoral.

Sunt deschise restaurantele și barurile. Și acum, putem să oferim, pe lângă experiența pe care o au turiștii când vin aici și servicii de calitate”, a declarat Cristian Bărhălescu, patron agenție de turism.

E spațiu destul, au unde să se plimbe, au ce să facă, au ce să viziteze. E o alternativă facă de zona montană care e arhiplină în perioada asta”, a declarat Sorin Petcu, chef bucătar.

Iar pe lângă atmosfera pe care o oferă marea, indiferent de anotimp, dar și avantajele aduse de relaxarea restricțiilor, hotelierii au venit cu oferte atractive și în acest an.

Sunt lansate deja mai multe oferte, cu terapii incluse pentru SPA, cu o cină în doi, petale de trandafiri, o sticlă de vin în cameră, un pachet de bun venit în hotel”, a declarat Corina Martin, patron agenție de turism.

Un pachet romantic. Noapte de cazare, cină romantică, prăjituri sau fructe în cameră, un cocktail sau un pahar de vin”, a declarat Sorin Petcu, chef bucătar.

Hotelierii spun că deja au rezervări pentru weekend-ul de Ziua Îndrăgostiților. Prețurile diferă în funcție de pachetul ales.

Spre exemplu, 490 de lei este tariful unui pachet de Valentine`s Day într-un hotel. Îndrăgostiții vor beneficia și de o cină romantică.

Variantele pornesc de la 290 de ron pentru o noapte de cazare, deci, două persoane, o cameră dublă și cină inclusă. Ajung, desigur, până undeva la 800 de ron pentru două nopți de cazare, la un hotel de patru stele, cină inclusă, pachetul de bun venit și foarte multe terapii tentante în SPA-urile de pe litoral”, a mai declarat Corina Martin, patron agenție de turism.

Toate măsurile de protecție împotriva COVID-19 vor fi respectate în unitățile de cazare, și de Valentine's Day, exact așa cum s-a întâmplat de la debutul pandemiei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233