dobroge.tv

Live

Scările de acces către plaja Modern din Constanța, în proces de reabilitare

02 februarie 2021
Publicitate

Scările de acces către plaja Modern au intrat în proces de reabilitare. După ani în care fie constănțenii, fie diferite oficialități au solicitat acest lucru, municipalitatea a luat decizia de a moderniza zona. În prezent, muncitorii se ocupă de igienizare, iar mai apoi scările vor fi consolidate și modernizate.

În urmă cu câțiva ani, zona de acces către plaja Modern, dinspre strada Ștefan cel Mare din Constanța, era înconjurată de vegetație și nu numai. Aspectul nu era deloc pe placul oamenilor mai ales că, uneori, în special după lăsarea serii, nu se simțeau în siguranță în zonă.

Era murdar și locuiau niște oameni pe aici, am impresia”, spune un constănțean.

Taluzul a fost curățat de vegetația abundentă, spre bucuria constănțenilor care obișnuiesc să frecventeze străzile dimprejur și plaja Modern.

S-a făcut treabă bună, s-a tăiat pomii pe aici, că era pădure”, spune un alt constănțean.

Procesul de înfrumusețare a zonei nu se oprește aici.

Scările care duc către plaja Modern vor fi mai întâi consolidate și apoi modernizate.

Deocamadată, muncitorii s-au ocupat de realizarea unor șanțuri pe lângă scări. În timp, ar urma să fie turnat un nou strat de asfalt, dar și să fie amenajată o balustradă de sprijin.

E un lucru foarte bun, era nevoie cred că de 20 de ani și un pic. E un lucru extraordinar și mai e mult de făcut”, spune un constănțean.

Doamna Niculina a venit din Buzău, cu copiii, la mare. Spune că priveliștea este deosebită în această perioadă. Lucrările din zona Modern nu i-au afectat plimbarea, din contră. Spune că este un lucru foarte bun că autoritățile iau măsuri.

Este pentru prima dată după mulți ani când văd marea și iarna! E ceva frumos că se lucrează la modernizare”, spune doamna Niculina.

Reprezentanții municipalității nu au anunțat o dată la care ar urma să fie finalizat proiectul. Însă, cel mai probabil, scările vor fi gata înainte de începerea sezonului estival.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233