dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Cozi la ghişee din cauza liberalizării pieței de energie

07 ianuarie 2021
Publicitate

Au fost cozi la ghișeele de distribuție, în aceste zile. Liberalizarea pieței de energie i-a făcut pe oameni să se încoloneze încă de la primele ore, ca să se debranşeze sau să își reînnoiască contractul. Bonurile de ordine s-au epuizat imediat, iar oamenii au așteptat afară zeci de minute.

La ora deschiderii ghișeelor, bonurile de ordine erau deja epuizate de cei care făcuseră programarea online. Asta nu i-a împiedicat însă pe oameni să aștepte la coadă, până se va elibera un loc.

Autoritatea de Reglementare în Domeniul Energiei este acuzată că a provocat scandalul major al scumpirii facturilor de energie electrică din cauza lipsei campaniilor de informare. Altfel, consumatorii ar fi aflat că, în cazul în care nu optează pentru piaţa concurenţială, vor plăti lunar facturi mai mari cu 13% până la 26%. Totuși, unii constănțeni nu sunt deranjați și vor să rămână la vechiul furnizor.

Liberalizarea pieței înseamnă că preţurile nu vor mai fi reglementate, iar furnizorii vor achiziţiona toată cantitatea de energie de pe bursă. Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie a prelungit până la 31 martie 2021 perioada în care consumatorii casnici pot încheia contracte de furnizare a energiei pe piaţa concurenţială.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233