dobroge.tv

Live

Pasiune și artă, prin ochii fotografilor. ''Oamenii trebuie să înţeleagă că fiecare fotograf are un stil care îl reprezintă''

04 ianuarie 2021
Publicitate

Pasiune, dorință, răbdare și imaginație. Sunt doar o parte dintre ingredientele necesare pentru un fotograf de succes. Din meniu nu trebuie să lipsească și voința. Indiferent dacă este pandemie sau nu, fotografii trebuie să știe cum să se descurce și să caute soluții pentru ca-și continua meseria.

Fiecare fotograf are un anumit stil cu care se identifică. Unii preferă culorile, alții emoțiile. Daniela Gough a ales oamenii.

“Oamenii trebuie să înţeleagă că fiecare fotograf are un stil şi acel stil e munca lui, îl reprezintă”, a declarat Daniela.

Prima pasiune a Danielei a fost însă croșetatul. După ce a realizat mai multe obiecte vestimentare și-a dat seama că are nevoie și de un fotograf pentru a-și promova produsele: "Am creat diverse bluze, rochiţe, costume de baie şi-mi doream să le promovez. Bineînţeles că am apelat la fotografi, nu am fost mulţumită şi atunci m-am văzut nevoită să mă apuc de fotografi,e să mi le fac aşa cum mi-ar plăcea mie pentru că e foarte greu să te înţeleagă cineva cu adevărat, să-ţi prezinte produsul aşa cum îl vrei”.

Și pentru că-i place ceea ce face, încearcă de fiecare dată să arate lumea prin ochii ei și al obiectivului. Pandemia a afectat și această branșă, însă fiecare fotograf a încercat să aducă ceva nou pentru a-și atrage clienții.

"Am invitat clienţii mei care anul acesta au avut botez. Pentru că foarte puţini oameni au venit anul acesta la şedinţele foto de Crăciun din cauza restricţiilor, oamenii nu s-au riscat, am avut destul de puţine şedinţe şi atunci i-am invitat şi le-am făcut acest cadou, un bonus", a mai spus Daniela. 

Desi este însărcinată Daniela își primește clienții cu drag și este recunoscătoare că micul ei univers este plin de oameni buni și frumoși. Reacțiile clienților sunt cele care îi întăresc convingerea că atunci când pui dragoste în ceea ce faci, realizezi lucruri minunate.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233