dobroge.tv

Live

IPS Teodosie, mesaj pentru credincioși cu ocazia Noului An

31 decembrie 2020
Publicitate

În seara aceasta vom intra în Anul Nou, un an în care trebuie să fim mai buni, mai cinstiţi şi mai sinceri, pentru a avea un 2021 îmbelșugat, spun preoții. Este un an în care constănțenii își încheie proiectele vechi, se pregătesc de altele noi și își pun dorințe.

Mâine anul se înnoiește, cum spune colindul. Intrăm în anul 2021. Intrăm cu încredere. Dumnezeu ne-a ajutat să ajungem aici. El ne va ajuta să pășim în anul următor. Și anul următor, Dumnezeu îl vrea bun pentru noi.

Să fie anul credinței, al rugăciunii, al vieții celei de comuniune cu Dumnezeu. Să fim mai iubitori unii față de alții. Să ne înfrățim mai mult. Să fim mai milostivi. Și fiecare zi să fie o zi de mântuire prin credință, prin rugăciune, prin dragoste. Anul depinde în totalitate de noi. Dumnezeu ne răspunde numai cu bine dacă facem binele.

Vă doresc să întâmpinați anul nou cu cele mai adânci, curate și sfinte sentimente. Cu dorirea ca Dumnezeu să locuiască în mintea și inima noastră și să ne însoțească pașii vieții noastre.

La mulți ani! Bucuria, lumina și dragostea să vă fie razele în care să se scalde sufletele voastre”, a transmis IPS Teodosie Arhiepiscopul Tomisului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233