dobroge.tv

Live

După sărbători, constănțenii au luat cu asalt sălile de fitness

29 decembrie 2020
Publicitate

„M-am îngrășat” este probabil cea mai des folosită expresie de după sărbători. Preparatele tradiționale au fost de nerefuzat, iar kilogramele și-au făcut apariția în diferite zone ale corpului. Fie că și-au reluat antrenamentele din sala de fitness, fie că au preferat să alerge sau să meargă pe bicicletă, oamenii s-au apucat de sport.

După atâtea zile la rând de mese copioase, constănțenii au simțit nevoia de puțină mișcare. Pe unii dintre ei i-am găsit astăzi în sala de fitness. Costina crede că este important sportul pe tot parcursul anului, dar mai ales acum, după sărbători.

Reporter: Cât de des vii la sală? Este primul antrenament de după sărbători?

Costina: Nu, este al treilea. Vin cam de cinci ori pe săptămână, încerc. Recunosc că nu am ținut cont zilele astea de sărbători, dar tocmai de asta am venit la sală, să recuperez.

Antrenorii de fitness îi încurajează pe oameni să vină în continuare la sală și să se țină de rutina pe care o aveau și înainte de sărbători. Pentru cei care vor să scape de surplusul de kilograme acumulate în perioada sărbătorilor, antrenamentele sunt variate și pot fi personalizate în funcție de dorințele fiecăruia.

Noi face antrenament de forță, facem antrenament funcțional în care folosim sfori, minge și facem și cardio. De obicei îi punem să facă cardio după ce termină antrenamentul cu noi. Noi modificăm antrenamentul după fiecare persoană. După ce vârstă are, după ce greutate, ce goal-uri are, unde vrea să ajungă și ce vrea să facă”, declară Roni, antrenor de fitness.

Cei care nu vor să scoată bani din buzunar pe un abonament la sală sau cărora le este teamă că se pot îmbolnăvi, pot să aibă o viață activă și în aer liber. Printre preferințele constănțenilor se numără alergatul sau mersul pe bicicletă.

Orice tip de sport este benefic pentru sănătate. Și dacă este făcut și cu plăcere, atunci se obțin rezultatele dorite.

Așadar, este necesar și indicat să avem grijă de noi mereu, indiferent cât de mult sau puțin mâncăm. Sportul înseamnă sănătate, echilibru, dar și voie bună.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233