dobroge.tv

Live

Destinațiile exotice, alese pentru vacanța de Revelion: Egipt, Maldive și Dubai sunt preferatele constănțenilor

28 decembrie 2020
Publicitate

De Revelion, mulți au ales să evadeze! Destinațiile exotice sunt preferatele românilor în acest an. Au parte de o vreme superbă, prețurile sunt accesibile, iar distanțarea fizică nu va fi o problemă. Pachetele s-au epuizat de mai bine de o lună. Cei mai puțin norocoși sau care sunt mai precauți petrec noaptea dintre ani acasă, cu familia.

Nu mai avem ce să vindem pentru Revelion. Charterele pentru Egipt, Maldive s-au dat, sunt pline de acum o lună”, declară Cristian Bărhălescu, patron agenție de turism.

Agențiile de turism au fost asaltate pentru oferte pentru noaptea dintre ani. După o perioadă grea, cu multe restricții, vacanțe anulate din cauza pandemiei, românii vor să recupereze. Iar destinațiile exotice sunt în top.

Charterele către Maldive sunt foarte bine vândute. Egiptul este marele câștigător pentru că are tarife mai accesibile chiar decât Maldive. Dubaiul, de asemenea, solicitat”, declară Corina Martin, patron agenție de turism.

Nici nu este de mirare că aceste vacanțe au fost în preferințe. Ofertele au fost destul de avantajoase. De pildă, un pachet cu pensiune completă și zbor inclus în Maldive este în jur de 1.000 de euro. Fiindcă au existat cereri, și zborurile către capitala Republicii au fost suplimentate.

Tarifele sunt foarte, accesibile chiar o treime din preț față de o perioadă normală”, declară Cristian Bărhălescu, patron agenție de turism.

Iar în Egipt, la peste 35 de grade Celsius, prețurile pentru un pachet sunt de aproximativ 700 de euro, la hoteluri de 4 și 5 stele. Cei care nu vor sau nu își permit să aleagă destinațiile exotice, vor petrece Revelionul alături de cei dragi.

Noi suntem veniți din Germania. Ne-am asumat riscul venind și vom sta cu familia”, spune un bărbat.

Din cauza restricțiilor, cel mai indicat este să stăm cu familia și cel mai restrâns”, spune un constănțean.

După destinațiile exotice, în preferințele românilor pentru noaptea dintre ani se află și zonele montane din țară, potrivit agenților de turism.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233