dobroge.tv

Live

Pandemia nu le împiedică pe doamne și domnișoare să arate impecabil în noaptea dintre ani

28 decembrie 2020
Publicitate

Ținute elegante, bijuterii strălucitoare și coafuri elaborate - sunt ingredientele cheie pentru noaptea de Anul Nou. Chiar dacă anul acesta nu vom mai putea petrece ca în anii precedenți, doamnele și domnișoarele au avut grijă să se pregătească cum se cuvine pentru noaptea dintre ani. Saloanele de înfrumusețare au listele de programări pline, iar magazinele nu duc lipsă de articole de sărbătoare.

Cătălina va petrece sărbătorile într-un cadru restrâns, alături de familie. Dar asta nu o împiedică să caute haine elegante, pentru noaptea de revelion. Ea a luat la pas magazinele încă de dimineață, în căutarea ținutei perfecte.

Cătălina: Alegem ținuta pentru în casă.

Reporter: La ce v-ați gândit?

Cătălina: O fustiță și o bluziță. De casă așa.

Tânăra crede că o doamnă trebuie să arate bine oricând. Iar faptul că este pandemie nu o împiedică să se aranjeze pentru cei dragi.

Reporter: Credeți că este important să fim elegante și acasă?

Cătălina: Da, pentru buna noastră dispoziție și să ne simțim cât mai bine, da.

Reporter: Aveți un buget alocat?

Cătălina: Nu.

În centrele comerciale, goana după ținuta perfectă a început încă de la începutul lunii. Magazinele au primit haine elegante, iar clienții nu au întârziat să apară. Oferta este variată, pentru toate gusturile și buzunarele. Iar magazinele au luat în calcul toate variantele, așa că oricum ar petrece, doamnele și domnișoarele vor arăta impecabil.

Surprinzător, lumea chiar roiește pe lângă colecția noastră de sărbători, chiar și pe lângă bijuterii am observat încă de la deschiderea magazinului că s-au adunat clienții. Femeia în general dorește să fie frumoasă, chiar și în perioada aceasta de carantină. Am observat că se orientează și spre lenjerie intimă, deci în continuare femeile doresc să arate cât mai bine de sărbători și de Revelion”, declară Luiza Călin, manager magazin.

Magazinele au pus la dispoziție pentru doamnele și domnișoarele care vor să petreacă noaptea dintre ani într-un cadru romantic o colecție de lenjerie intimă cu care acestea să-și poată surprinde partenerul într-un mod plăcut la trecerea dintre ani.

Și saloanele de înfrumusețare sunt pline în această perioadă. Rezervările sunt făcute până în 31 decembrie, iar cine nu a apucat până acum, greu mai găsește un loc.

În principiu vopsit, până în ziua de revelion când erau aranjaturi. Dar nu pot să zic că nu avem anul acesta aranjaturi. Chiar avem programări pentru aranjat”, declară Cristina Pândaru, manager salon.

Spre exemplu, o clientă a prins un loc la vopsit cu greu, înainte de Anul Nou. Ea crede că o doamnă ar trebui să arate bine mereu, nu doar atunci când are un eveniment important la care trebuie să participe.

Exact cum se vede, mă gândesc că de sărbători și de Revelion toate femeile trebuie să fie frumoase, indiferent dacă petrecem acasă sau în altă parte. Deși, în altă parte, în perioada asta, nu prea se poate”, declară o constănțeancă.

Autoritățile recomandă, pentru noaptea dintre ani, evitarea evenimentelor cu un număr mare de persoane. De asemenea, este interzisă ieșirea pe stradă în intervalul orar 23-05. Doar respectând aceste reguli ne putem bucura de sărbători liniștite, iar atât noi cât și cei dragi vom fi în siguranță.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233