dobroge.tv

Live

SĂ FIM MAI BUNI DE SĂRBĂTORI

CONSTANȚA. Să facem o faptă bună de Crăciun! Răzvan suferă de o boală rară și are nevoie de ajutor pentru a ajunge la o clinică din Germania

CONSTANȚA. Să facem o faptă bună de Crăciun! Răzvan suferă de o boală rară și are nevoie de ajutor pentru a ajunge la o clinică din Germania
25 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Crăciunul este un prilej de bucurie pentru familiile din toată lumea care se adună în jurul mesei și se simt bine alături de cei dragi. Însă, pentru o familie din Constanța, această sărbătoare frumoasă este umbrită de boala foarte gravă și rară de care băiatul lor suferă.

Răzvan, elev în clasa a VIII-a la Colegiului Național de Arte „Regina Maria” suferă de Sindromul Marfan, care până în prezent i-a afectat vederea, sternul, plămânii și inima. Din acest motiv, tânărul are nevoie de tratament de specialitate, dar și de mai multe operații.

Din păcate pentru el, operațiile sunt complicate și singura lui șansă este să ajungă în Germania. Costurile însă, sunt foarte mari pentru părinții care încearcă, momentan fără succes, să obțină un împrumut de la bancă. Aceștia își doresc să-i poată oferi lui Răzvan o nouă șansă la viață.

Timpul este foarte prețios pentru Răzvan, a cărui stare de sănătate se înrăutățește de la o zi la alta. Respirația îi este îngreunată, corpul îi obosește foarte repede indiferent de activitatea pe care o face din cauza inimii slăbite, iar dioptriile îi cresc în mod alarmant.

Cei ce doresc să-l ajute pe Răzvan să poată beneficia de tratamentul și operațiile de care are nevoie, pot dona, o sumă cât de mică, în contul deschis pe numele tatălui.

IBAN: RO63BTRLRONCRT0335829401

Beneficiar: Tătaru Bogdan

Banca: Banca Transilvania

Un băiat de clasa a VIII-a de la mine din liceu (n.r. Colegiul Național de Arte „Regina Maria” Constanța) are nevoie urgentă de ajutor. Acesta suferă de Sindromul Marfan - o boală rară ce i-a afectat ochii, sternul, plămânii, dar, cel mai grav, inima. Are nevoie de tratament de specialitate și mai multe operații. A fost la mulți doctori specialiști, a fost chiar și într-o comisie de medici la Spitalul "Grigore Alexandrescu". Le este teamă să îl opereze în România. Din păcate, în România nu se poate face nimic.

Șansa lui este într-o clinică din Germania, dar pentru acest lucru au nevoie de bani. Părinții lui au încercat să obțină un credit, dar nu reușesc și sunt contra timp. Starea lui Răzvan se înrăutățește de la o zi la alta: respiră greu, nu poate face niciun gest, pentru că obosește imediat, din cauza inimii adoarme stând în șezut, dioptriile i-au crescut galopant. Sunt doar câteva dintre problemele cauzate de acest sindrom.

Cine dorește să ajute o poate face donând o sumă cât de mică în contul de mai jos. Orice gest contează. Vă las numărul de cont al tatălui:

Tătaru Bogdan

RO63BTRLRONCRT0335829401

Mulțumesc mult!!!”, scrie Sabina Spătariu, președintele Asociației Elevilor din Constanța.


Sursă foto: Deschide.MD

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233