dobroge.tv

Live

JUDEŢUL CONSTANŢA. Copil fără copilărie: abandonat de părinți, Gabi este crescut de străbunică într-o casă dărăpănată

JUDEŢUL CONSTANŢA. Copil fără copilărie: abandonat de părinți, Gabi este crescut de străbunică într-o casă dărăpănată
24 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Sărbătorile de iarnă sunt un magice și reprezintă un prilej de bucurie. Însă nu pentru toată lumea. Pentru Gabi, un băiețel de doar șase ani din satul Vârtop, județul Constanța, aceste sărbători sunt ca orice altă zi. Mesele pline de bunătăți, în jurul cărora se adună familia, decorațiunile colorate și cadourile, reprezintă pentru el doar un vis frumos. Moș Nicolae nu i-a lăsat nimic în ghetuțe, iar pentru Moș Crăciun, a avut doar câteva dorințe umile: un avion de jucărie, mere și pere.

Abandonat de tată și cu mama plecată peste hotare, Gabi este crescut de străbunică într-un bordei de chirpici, fără curent electric și fără apă potabilă. Cel mic își dorește o casă luminată și un televizor la care să se poată uita la desene animate, precum ceilalți copii de vârsta lui.

Oamenii s-au mobilizat pe rețelele de socializare și au venit în ajutorul micuțului pentru a-i aduce o bucurie în preajma Crăciunului. Pentru prima dată, Gabi a simțit magia Crăciunului și bucuria cadourilor pe care le-a așezat sub bradul modest, pregătit de străbunică.

Mai mult decât atât, militarii veterani au venit în sprijinul micuțului și au reușit să le racordeze casa la curent electric și i-au oferit cadouri din partea lui Moș Crăciun. Cu toate acestea, ei au nevoie de o casă călduroasă, în care să poată avea apă, pentru a nu mai fi nevoiți să ceară de la vecini. În acest scop,  Asociația Salvați Copiii a deschis un cont în care cei de doresc să contribuie la bucuria și traiul lui Gabi, pot dona o sumă oricât de mică.

Donaţiile se pot face în contul organizației nonguvernamentale SALVAȚI COPIII cu numărul RO56RNCB0117016530170001, deschis la Banca Comercială Română, destinatar Bordeianu Dumitra.

Băiețelul este în satul Vârtop, comuna Albești.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233