dobroge.tv

Live

Oferte puține de sărbători, la malul mării

21 decembrie 2020
Publicitate

Jacuzzi, spa, petreceri până dimineața, focuri de artificii - de aceste lucruri, dar și multe altele aveau parte cei care alegeau să își petreacă sărbătorile de iarnă pe litoral. Pandemia a schimbat acest lucru. Clienții nu mai sunt la fel de numeroși și nici hotelierii nu au mai ofertat ca în anii trecuți. Cei care au făcut-o, însă, au prețuri imbatabile și preparate speciale. Așa speră să își atragă oaspeții.

An de an, hotelierii de la malul mării au căutat variante care mai de care pentru a-i atrage pe clienți și în perioada sărbătorilor de iarnă, nu numai în sezonul estival. În special ultimii 5 ani au venit oferte surprinzătoare din partea patronilor, iar Constanța și stațiunile erau privite mai ales ca destinații romantice de Crăciun și Revelion. Pandemia a schimbat, însă, totul!

„Există un număr mic de hoteluri care au lansat oferte tentante pentru cei care se gândesc să vină la malul mării”, a declarat Corina Martin, agent de turism.

Pentru că evenimentele și petrecerile din alți ani sunt interzise acum, puținii hotelieri de pe litoral care mai au oferte de sărbători s-au adaptat. Și fiecare vine cu ce are mai bun. În restaurantul unui hotel de 4 stele din Mamaia, clienții vor mânca cele mai bune preparate. Pachetul de Crăciun, care conține diferite surprize, este în jur de 1.000 de lei, iar cel de Revelion trece de 2.500.

„Avem iepure, somon, gustări bune, vinuri alese din yona Dobrogei, o colecţie foarte bună de vinuri, am venit cu un meniu care să reuşească să atragă oamneii către noi chiar dacă vremurile sunt grele şi legile sunt destul de dure. Încercăm un program mai static, n-avem voie să dansăm, n-avem voie mai mulți la masă”, a spus chef Sorin Petcu, reprezentant restaurant.

Cei care nu se axează pe bucate apetisante vin cu prețuri de nerefuzat. Un alt hotel de 4 stele are un tarif de la 200 de lei pe noapte cu cazare în cameră dublă și mic dejun inclus. Oaspeții vor primi și un voucher de 100 de lei pentru a-l folosi în restaurantul unității de cazare. Oferta este valabilă în perioada 24 decembrie 2020 - 2 ianuarie 2021.

"Avem doar cazare şi servire la restaurantul nostru cu respectarea regulilor de distanţare şi de păstrare a igienei", a declarat Elena Oprea, manager hotel.

În alte locuri, pentru noaptea dintre ani se găsesc pachete pentru 2 persoane de aproximativ 1.500 de lei. Românii au evitat în acest an, de Sărbători, și zonele montane, mai spun agenții de turism.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233