dobroge.tv

Live

Mai puține rochii și mai multe pijamale, cumpărate în pandemie: vânzările articolelor pentru casă au crescut cu 900%

16 decembrie 2020
Publicitate

Halatele de baie și pijamalele sunt cele mai căutate, în această perioadă. Pandemia a schimbat obiceiurile de consum ale oamenilor, iar articolele pentru casă și hainele de interior au luat locul ținutelor elegante, pe lista moșului. Conform unui studiu realizat de un site de fashion, vânzările la pături și articole pentru casă au crescut cu 900%.

Valentina va petrece în acest an în sărbătorile acasă, alături de cei dragi. Deja a pornit în cursa după cadouri, iar din cauza vremurilor pe care le traversăm, crede că cele mai potrivite ar fi pijamalele.

Pentru cadouri merg cu pijamale, șosețele, pijămăluțe”, spune Valentina.

Și articolele de decor pentru locuință se află în topul preferințelor constănțenilor. Valentina a cumpărat deja o parte dintre cadouri.

Pijămăluțe pentru nepoțeii, iar pentru rude english home”, mai spune Valentina.

Pentru că anul acesta sărbătorile vor fi altfel, oamenii s-au orientat spre decorațiunile pentru locuință. La loc de cinste pe listele de cumpărături au fost păturile și pernele, dar și lenjeriile de pat.

Conform unui studiu, vânzările la rochii și articole elegante au scăzut cu 70 de procente, în vreme ce vânzările la pături și articole pentru casă au crescut cu 900%, față de aceeași perioadă a anului precedent. Și reprezentanții magazinelor spun că se simte o schimbare puternică în tendința de cumpărare.

La capitolul rochii și articole glam nu prea este așa mare aglomerație pentru că petrecerile nu se vor mai ține în acest an și din păcate, oamenii se reorientează”, spune Ioana Casian, lucrător comercial.

Magazinele și-au adaptat imediat oferta, iar acum, articole care mai de care mai comode și colorate îi îmbie pe cumpărători. Halate de baie, pijamale cu mesaje amuzante sau pături pufoase sunt doar câteva dintre produsele-vedetă de pe rafturi.

În perioada aceasta, mai ales că este pandemie, în general oamenii se orientează spre articolele ce țin de pijamale, papuci de casă, mai ales că sunt și drăguțe, cumva te îndeamnă să stai mai mult în casă”, mai spune Ioana Casian, lucrător comercial.

Studiul s-a bazat pe rezultatele căutărilor unui site de modă, din ultima lună. Cele mai accesate articole au fost papucii de casă și halatele de baie. Dintre articolele vestimentare pentru exterior, cele mai solicitate fost hainele comode și călduroase, adaptate pentru călătoriile scurte.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233