dobroge.tv

Live

Moș Crăciun a împărțit cadouri copiilor din satele constănțene

14 decembrie 2020
Publicitate

Copiii din trei comune din județ l-au primit duminică seară pe Moș Crăciun. Un constănțean și-a mobilizat prietenii, cunoștințele, dar și străinii care au vrut să vină în ajutorul micuților din familii mai puțin norocoase. A mers prin județ, a făcut liste și a strâns donațiile oamenilor. Iar efortul i-a fost răsplătit cu zâmbete, colinde și îmbrățișări.

Copiii l-au primit pe Moș Crăciun cu colinde și cu inima plină de bucurie. Sărbătorile de iarnă au un farmec aparte pentru toți, dar copiii le trăiesc cel mai intens, fiindcă știu că vor avea parte de surprize frumoase și de cadouri. Micuții așteaptă cu sufletul la gură venirea lui Moș Crăciun, mai ales atunci când în casele lor este frig, nu sclipesc luminițe în brad, iar pe masă nu aburește un prânz îmbelșugat. La ei s-au gândit niște tineri inimoși, care au inițiat o campanie umanitară.

Această idee a pornit de la dorința de a ajuta persoane nevoiașe din satele și comunele slab dezvoltate din județul Constanța. În acest sens, în fiecare zi, de luni până sâmbătă, mă deplasez la domiciliul tuturor persoanelor cu inimă mare, care doresc să aducă puțină lumină și un zâmbet pe chipul copiilor din familiile nevoiașe, iar duminică mergem în comunele și satele județului nostru pentru a împărți bucurie, speranță și ajutorul mult așteptat”, a declarat Robert Dăineanu, inițiator campanie.

Campania continuă în fiecare weekend, până de Crăciun, dar și după sărbătorile de iarnă. Este nevoie tot timpul de alimente, haine și încălțăminte. Dacă vă prisosește ceva, fiți generoși pentru aceste suflete nevinovate. Haideți să-i ajutăm pe micuți, să le facem sărbătorile mai calde și mai frumoase. Cei care doresc să vină în ajutor, pot lua legătura cu Robert la numărul de telefon 0728336699.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233