dobroge.tv

Live

Munți de gunoaie în zona peninsulară a Constanţei

07 decembrie 2020
Publicitate

O cascadă de gunoi. Asta văd constănțenii, dar și turiștii atunci când erau la malul mării. Deasupra teraselor de pe plajă, zac mormane de deșeuri menajere. Nu este singurul loc murdar din zona peninsulară. Oamenii cred că centrul istoric ar trebui să fie zona cea mai curată și cea mai amenajată, o carte de vizită a orașului. Aspectul zonei este însă stricat de lipsa de curățenie.

De ani de zile, turiștii care vin pe plaja Modern sunt nevoiți să suporte priveliștea gunoiului menajer de pe taluzul din zonă. Sute de deșeuri menajere au fost aruncate la întâmplare și acolo au rămas de ceva timp, spun locuitorii zonei.

Nu numai că nu există spațiu verde, flori și bănci, dar această zonă a devenit o vale a gunoaielor, o zonă în care unii oameni aruncă tot ce le prisosește. În planul imediat apropiat, răsar câteva case în paragină, nelocuite, cu geamuri sparte și tencuială cazută. Nu sunt singurele clădiri dezafectate din zona peninsulară. Din păcate, unele clădiri istorice au devenit locuri de depozitare a gunoiului menajer. Între zidurile venerabile, unii constănțeni aruncă chiar moloz sau piese vechi de mobilier, iar oamenii fără adăpost își duc traiul printre deșeuri, contribuind și mai mult la degradarea acestor construcții.

Primăria a început campania de curățenie generală, iar constănțenii speră ca această zonă să nu fie uitată. Totodată, autoritățile fac apel la responsabilitatea oamenilor, să nu mai arunce gunoaie la întâmplare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233