dobroge.tv

Live

DĂRUIEȘTE DIN SUFLET

Să fim mai buni, în prag de sărbători: o familie cu șase copii din Cernavodă are nevoie de ajutor

Să fim mai buni, în prag de sărbători: o familie cu șase copii din Cernavodă are nevoie de ajutor
05 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

În timp ce unii copii adorm fericiți, gândindu-se ce cadouri urmează să primească de la Moș Nicolae în ghetuțe sau de la Moș Crăciun sub bradul frumos împodobit, unii copii adorm flămânzi. Ceea ce pentru noi reprezintă obișnuință și comoditate, apa potabilă, curentul electric sau chiar căldura, pentru unele familii este doar un vis îndepărtat. Iar cadourile de la Moș Nicolae sau Moș Crăciun, sunt considerate de ei un lux la care nici măcar nu îndrăznesc să spere.

Este și cazul unei familii din Cernavodă. Mama, împreună cu cei șase copilași locuiesc în condiții foarte grele, într-o casă dărăpănată, fără curent electric, apă potabilă sau căldură. Tatăl copiilor a decedat, iar de aceștia are grijă un bărbat care lucrează cu ziua. Banii sunt de cele mai multe ori puțini, iar eforturile de a întreține această familie sunt peste puterile lor.

Perioada sărbătorilor de iarnă este una specială pentru fiecare dintre noi. Este perioada în care devenim mai buni, mai înțelegători, mai iertători și mai atenți la nevoile celorlalți. Așa că, haideți să nu rămânem indiferenți la povestea lor și să dăm o mână de ajutor.

Cazul familiei a ajuns la noi prin intermediul unui telespectator Dobrogea TV, care s-a implicat activ în ajutarea acestei familii. Mai mult decât atât, se ocupă cu strângerea de donații. Așa că, cei ce-și doresc să ajute, pot oferi haine, jucării, rechizite, alimente, lemne sau chiar o tabletă pentru orele online.

Sâmbătă, 5 decembrie, locuitorii orașului Cernavodă se mobilizează pentru a fi alături de această familie și pentru a le aduce un zâmbet pe buze, măcar în perioada sărbătorilor de iarnă. Orice donație, nesemnificativă din punctul nostru de vedere, înseamnă enorm pentru această familie. Să fim mai buni, mai ales în prag de sărbători!

!ANUNȚ! #CERNAVODĂ Dăruim Împreună. Pe data de 05 Decembrie vreau să ne mobilizăm mai mulți oamenii din Cernavodă și împreună să facem o faptă bună #FiiMaiBun #FapteBune #ȘtiucăSePoate numai împreună reușim. Orice gest contează, o donație cât de mică este pentru noi înseamnă foarte mult Vă mulțumim #SHARE Eu Puiu Valentin Vă Mulțumesc din toată inima”, este mesajul de mobilizare, al lui Puiu Valentin


Sursă foto: Facebook Puiu Valentin

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233