dobroge.tv

Live

Românii, mai patrioți de Ziua Națională: „Oriunde am fi, România este acasă!”

01 decembrie 2020
Publicitate

Pandemia nu i-a făcut pe oameni să uite de spiritul național. Deși nu au sărbătorit ca în alți ani, constănțenii nu au uitat de Ziua Națională. Cei mai patrioți au arborat steagurile la geam, în cinstea zilei de 1 Decembrie.

Suntem aici pentru că oriunde am fi, România este acasă”, spune domnul Popescu.

Familia Popescu sărbătorește an de an Ziua Națională. Deși în acest an nu mai primesc oaspeți ca în anii precedenți, cei doi nu au uitat de spiritul național.

Sunt un admirator al drapelului românesc. Motiv pentru care drapelul meu are și stemă, are și coroana regală pe capul acvilei, cum este drapelul românesc adevărat”, spune domnul Popescu.

Cei doi soți sunt mândri că sunt români. Chiar dacă au umblat prin toată lumea, nicăieri nu-i ca acasă, spun ei. Iar ziua națională merită sărbătorită și în vreme de pandemie.

Intenționăm să chemăm niște prieteni pe la noi, să vedem dacă vor să vină având în vedere pandemia. Nu ne vom strânge peste șase, vom păstra măsurile”, mai spune domnul Popescu.

Însă față de anii precedenți, steagurile arborate la ferestre s-au împuținat. Domnul Popescu le transmite românilor să nu uite cine sunt și să se mândrească cu originea lor.

În zona noastră era un drapel la etajul doi, vis a vis. Este doamna de la etajul unu căreia i-am dat anul trecut drapelul și îl mai are iar în rest, nu prea”, adaugă domnul Popescu.

Și alți oameni au observat că sărbătoarea națională nu mai este ca în anii precedenți.

Ziua Națională a României este sărbătorită la 1 decembrie, începând cu anul 1990 și marchează un moment important din istoria românilor, când, in 1910, Marea Adunare de la Alba Iulia a votat unirea Transilvaniei cu România.

De 1 Decembrie este sărbătorită Unirea cea Mare. Românii își pun steaguri în geam și în fața instituțiilor publice pentru a sărbători momentul. La mulți ani dragi Români!

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233