dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. „Groapă” de gunoi în spatele blocului, rămasă în urma demolării garajelor

16 noiembrie 2020
Publicitate

Gunoaie peste gunoaie în spatele blocului. S-au strâns în ultimii ani, spun oamenii, fie din cauza neatenției, fie a nepăsării unor anumite persoane. Mulți lasă deșeurile menajere lângă ghenă, iar vântul și câinii le împrăștie peste tot. Speranța nu ar fi departe, însă. De astăzi, municipalitatea începe un program de curățare generală a orașului.

Constănțenii care locuiesc în blocurile de pe strada Soveja, din vecinătatea cimitirului, au parte de o priveliște tristă. Nu este vorba de crucile celor decedați, ci despre mormane de deșeuri.

Sunt aproape doi ani de când garajele și construcțiile din zonă au fost demolate. Iar de atunci, și până în prezent, terenul s-a transformat într-o groapă de gunoi.

Și mirosul este pe măsura aspectului. Constănțenii din zonă spun că oamenii nu aruncă deșeurile unde ar trebui și că resturile de la ghenă ar fi strânse periodic.

Nu-mi place. Dar pot să zic că oamenii vin să ridice gunoiul destul de des, numai că lasă de dorit. Lumea aruncă pe jos”, spune o constănțeancă.

Fiindcă nu sunt aruncate unde trebuie, gunoaiele ajung, apoi, duse de vânt sau de animalele din zonă, pe stradă și pe terenurile din preajmă.

Dacă lumea este așa cum este ea. Bate vântul, duce toate hârtiile, toată mizeria. Mai ales noapte e de speriat”, spune un constănțean.

În schimb, cei care nu pun deșeurile în ghenă, își caută scuze. N-ar mai fi loc.

Nu mai avem, dacă nu le adună. La noi e mai simplă treaba, nu-l aruncăm pe jos”, spune un localnic.

Autoritățile locale au anunțat că de luni începe curățenia generală a orașului. Este o posibilă speranță pentru constănțenii care sunt nevoiți să suporte deșeurile și mirosurile neplăcute din diferite zone ale orașului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233