dobroge.tv

Live

Aglomerație la Casa de Ajutor Reciproc din Constanța

16 noiembrie 2020
Publicitate

Aglomerație la Casa de Ajutor Reciproc. Frica că ar putea rămâne cu datorii este mai puternică decât teama de infectare cu noul coronavirus. Zeci de pensionari din Constanța s-au înghesuit pentru a-și plăti ratele. Motivul pentru care s-au format cozi? A picat sistemul.

În această dimineață, zeci de pensionari s-au înghesuit în fața Casei de Ajutor Reciproc din oraș. Unii au mers să facă un împrumut, alții să își plătească cotizațiile.

Ca să ne plătim rata la C.A.R. Așa stăm mereu nu e o noutate, suntem obișnuiți. Bine că este frumos afară”, spune o constănțeancă.

La scurt timp, unul dintre calculatoare a cedat, așa că din cele două ghișee care funcționau a mai rămas doar unul.

Reprezentanții Casei de Ajutor Reciproc spun că au încercat să ia măsuri pentru evitarea aglomerației. Un angajat al Casei de Ajutor Reciproc i-a atenționat pe oamenii care așteptau afară la coadă să respecte distanțarea, însă în zadar.

Mai puține ghișee, a însemnat și mai puțini oameni în interior. Motiv pentru care cei prezenți au început să devină agitați.

Să angajeze personal ca să meargă mai repede. Acum spune că calculatoarele sunt căzute și e numai o singură persoană și păstrăm și distanța avem și mască”, spune o constănțeancă.

Să meargă mai repede la ghișeele astea Stau de două ore aici”, spune o bătrână.

Este o casierie care dă banii de împrumut și două care încasează. Și sus este la fel. Dacă ai probleme sus și îți dă actele, trebuie să vii jos, la casa 1”, spune un constănțean.

Constănțenii trebuie să știe că ratele pentru împrumuturile luate de la Casa de Ajutor Reciproc pot fi achitate și online, nu numai la ghișeu. Astfel, cozile și aglomerațiile ar putea fi evitate.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233