dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Proiecte și promisiuni de campanie: la Piațeta din zona Capitol, nu se mai lucrează în prezent

12 noiembrie 2020
Publicitate

Înainte de alegerile locale, multe zone din orașul Constanța se transformaseră în șantiere. Proiecte peste proiecte, lucrări peste lucrări și multe promisiuni. Una dintre ele - Piațeta din zona Capitol, unde în prezent nu se mai lucrează deloc. Reprezentanții Primăriei spun că mai trebuie montat mobilierul urban. Iar constănțenii așteaptă să fie gata „punctul de atracție” promis de vechiul primar al orașului.

Undeva aproape de sfârșitul lunii septembrie, chiar în campanie electorală, societățile municipalității constănțene începeau lucrările de amenajare a Piațetei Capitol. „Un punct de atracție pentru constănțeni” - așa numeau la momentul respectiv reprezentanții Primăriei proiectul de la intersecția dintre bulevardele Tomis și Mamaia.

Bănci stradale, arbuști ornamentale și rulouri de gazon ce trebuiau să fie irigate permanent printr-un sistem modern. Cam acestea erau promisiunile vechii administrații pentru această zonă.

Au fost afișe, panouri, cu schema lor, cu toate. Au terminat aici de curând, s-au mutat pe bulevardul Mamaia, urmând aici să monteze un soi de scaune să ne odihnim”, spune un constănțean

Au fost amenajate pavelele, aleile de acces și un rulou de gazon. În schimb, mai multe cabluri „își fac de cap” în zona piațetei. Constănțenii care locuiesc în apropiere așteaptă ca proiectul să fie finalizat.

Trebuie terminat ce au pornit. Bănuiesc că au un proiect ca lumea făcut. Eu l-am cunoscut în tinerețe pe actualul primar și sper să continue ce-i bun”, spune alt constănțean.

Pe de altă parte, oamenii sunt conștienți că în perioada dinainte de alegerile locale, în municipiu au început multe proiecte și...cam atât. Multe lucruri ar trebui puse la punct, cred constănțenii.

Se fac, dar se fac anevoie. Multe sunt de făcut, dar se fac anevoie, cu greutate. E multă hârțogăraie, e multă scriptologie”, spune un constănțean. 

Reprezentanții Primăriei susțin că toate lucrările care țineau de societatea Confort Urban au fost finalizate. Iar proiectul ar urma să fie gata spre sfârșitul anului, doar după ce angajații de la Servicii Publice vor monta mobilierul urban. Deocamdată, nu ar exista fondurile necesare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233