dobroge.tv

Live

Saloanele pentru copiii cu arsuri, modernizate la Spitalul Județean Constanța

Saloanele pentru copiii cu arsuri, modernizate la Spitalul Județean Constanța
09 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Saloanele dedicate copiilor cu arsuri din cadrul secției de Chirurgie de Ortopedie Pediatrică a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, au fost modernizate de către Asociația Dăruiește Aripi. De asemenea, spațiul a fost dotat cu echipamente medicale.

Membrii Asociației au ales să se implice în proiect pentru a contribui la șansele de vindecare ale copiilor cu arsuri din zona de Sud-Est a României, aceasta fiind singura secție ce deservește astfel de cazuri.

„Valoarea lucrărilor este de aproximativ 25.000 euro, jumătate din această sumă reprezentând servicii pro bono, oferite de o firmă de construcții din Constanța, care vrea să rămână anonimă.

În fiecare an, aproximativ 400 de copii sunt internați aici cu arsuri sau cu nevoie de îngrijire specifică post operatorie, în mediu aseptic. Secția de chirurgie pediatrică se confruntă cu o criză acută de locuri disponibile pentru cazuistica curentă.

Dacă m-ați întreba de ce am ales să renovăm saloanele dedicate copiilor cu arsuri în timp ce derulam alte proiecte majore și având timpul extrem de limitat, răspunsul meu ar fi incendiul din Colectiv. Ceea ce am reușit să realizăm pentru secția de Chirurgie Pediatrică este o șansă în plus la viață și la vindecare pentru copiii cu arsuri din zona noastră”, a declarat Alina Pătrăhău, fondator Dăruiește Aripi.

Până la acest moment, Asociația Dăruiește Aripi a dotat Clinica de Chirurgie și Ortopedie Pediatrică de la Spitalul Județean Constanța cu echipamente și dispozitive medicale în valoare de peste 66.000 euro”, se arată într-un comunicat de presă al Asociației Dăruiește Aripi.

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233